Ford

Për pronarët e automjeteve Ford

Për pronarët e automjeteve Ford

Ashtu siç jeni krenar për Fordin tuaj, ne jemi gjithashtu krenarë për prodhimin dhe shërbimin tonë. Ne përpiqemi të mbajmë Fordin në të njëjtin kusht sikurse kur u largua nga salloni, me shërbimin e garantuar që ju nevojitet.

Koleksioni i kohës së lirë i Ford

Koleksioni i kohës së lirë i Ford ofron një sërë produktesh të përzgjedhura me kujdes - nga modelet e veshjeve në makina dhe produktet e tjera. Mbledhja është bërë me cilësi të lartë, produkte moderne me një dizajn tërheqës. Nëse dëshironi të porositni produktet nga koleksioni i kohës së lirë i Ford-it, ju lutemi kontaktoni një tregtar ose riparues të autorizuar Ford.


Pjesët origjinale të Ford
Ju zgjodhët Ford sepse ndiheni të sigurt në të. Qëdroni të sigurt duke përdorur pjesët origjinale të Ford.