Rezervoni shërbimin tuaj online

Kryerja në kohë e shërbimeve të automjetit tuaj mund ta bëjë atë më efikas dhe madje të ruaj vlerën e rishitjes. Dhe duke rezervuar një shërbim në përfaqësuesin zyrtar Ford, automjeti juaj do të kontrollohet nga teknik të trajnuar, duke përdorur pjesë të aprovuara nga Ford që janë bërë posaçërisht për automjetin tuaj. Ju mund të rezervoni shërbimin tuaj ose kontrollin e mirëmbajtjes në internet në vetëm pesë hapa të thjeshtë.

Ju mund të rezervoni shërbimin tuaj ose kontrollin e mirëmbajtjes në internet në vetëm tre hapa të thjeshtë.

Ju jeni në pjesën e parë të formularit. Konçensionar Automjeti & Shërbimi Detaje personale

Ju lutemi zgjidhni

Ju jeni në pjesën e dytë të formularit. Konçensionar Automjeti & Shërbimi Detaje personale

Ju lutemi shkruani detajet e automjetit tuaj më poshtë dhe përshkruani nevojat tuaja të shërbimit

Ju jeni në pjesën e katërt të formularit.

Ju faleminderit për rezervimin e shërbimit tuaj.

Kërkesa juaj për rezervim është dërguar.

Konsuletët e servisit do t'ju kontaktojnë së shpejti.

OK