TËRHEQËSE NË ÇDO KËND

FORD ECOSPORT

Nxitja e besimit? Është e ndërtuar me Ecosport

FORD ECOSPORT

Jeton në cdo ambient të jashtëm

FORD ECOSPORT ACTIVE

Aktivitete te reja

Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Projektuar për xhunglën urbane. I ndërtuar për t'i shpëtuar.
Ford EcoSport vjen me një motor benzine 1.0L Ford EcoBoost të vlerësuar me shumë çmime.
Ku do të të çojë?
 

Teknologji për ta bërë udhëtimin sa më të kendëshëm

Komandoni drejtimin e mjetit me një sërë teknologjish të avancuara të asistencës së shoferit. Ford Ecosport ofron një sërë teknologjish duke përfshirë; Ndihma e nisjes në kodër, dritat LED gjatë ditës dhe njohja e shenjave të trafikut

Performanca dhe efikasiteti

Ford EcoSport vjen me motorin e benzinës 1.0L Ford EcoBoost me shumë çmime, në zgjedhjen e fuqisë dalëse, 125 PS ose 140 PS. Me siguri do të gjeni atë që është perfekt për ju.

Rehati dhe inteligjencë

Ford Ecosport është krijuar për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit; Sistemi zëri B&O (i disponueshëm si pjesë e X-Pack opsional) ofron një përvojë të pasur dhe të fuqishme dëgjimi, SYNC 3 ju lejon të kontrolloni një telefon të pershatshem. Mund ta lidhni Ecosport tuaj me aplikacionin FordPass për të zbuluar edhe më shumë veçori inteligjente të drejtimit.

Siguria vjen e para

Ford Ecosport është i mbushur me teknologji dhe sisteme të krijuara për t'ju ndihmuar të mbroni veten tuaj, pasagjerët dhe automjetin tuaj. Nga paralajmërimi për rreziqet e mundshme të përplasjes, deri te sistemet e zgjuara që ju ndihmojnë të ruani tërheqjen dhe stabilitetin.

Fleksibilitet mbresëlënës

Ford Ecosport ka një hapesire të brendshme mjaft të gjerë, të përmirësuar nga sediljet e pasme që mund të palosen dhe ndahen në dy pjesë 60/40, ose të palosen plotësisht.