Ford Puma

Ford Puma

Falë një gamë novatore të motorëve hibrid EcoBoost, Ford Puma ofron performancë të jashtëzakonshme, kursime të konsiderueshme të karburantit dhe ulur ndjeshëm emetimet e CO2 në krahasim me motorët tradicionale jo-hibride. 

Ford Puma është e pajisur me një numër teknologjish inovative të dizajnuara për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit.

Ndër to, mënyrat e përzgjedhjes së drejtimit, për të përshtatur çdo sipërfaqe rrugore, dhe Co-Pilot, një seri teknologjish për ndihmë të shoferit që e mban makinën në qendër të korsisë, rregullon shpejtësinë bazuar në shenjat rrugore dhe përshtatë frenimin dhe nisjen në varësi të trafikut. Të gjitha këto teknologji e bëjnë udhëtimin tuaj më të sigurt dhe më të rehatshëm.