Ford Approved

Të gjithë ne gjendemi para disa dilemave kur vjen puna për të blerë një makinë të perdorur dhe janë
disa pyetje që vijnë mëse natyrshëm para se të vendosim ta marrim atë:
Cila është gjëndja reale e makines që ne duam të marrim?
Si edhe sa e ka mirëmbajtur pronari i mëparshëm këtë makinë?
Mos ka ndonjë problem “të fshehur” dhe do ma nxjerri pasi ta blej?
Ford ka një përgjigje për ju: Programi i makinave të përdorura FORD APPROVED.
Ford Approved është mënyra më zgjuar për të marrë një Ford të përdorur, të zgjedhur dhe kontrolluar
me kujdesin më të madh nga Ford Partners.
Çdo makinë e përdorur, e aprovuar nga Ford Approved plotëson disa parametra striktë: ka më pak se 5
vite jetë, ka më pak se 120,000 km dhe është e garantuar deri në 12 muaj.
Për më tepër, një proces i saktë kontrolli nga teknikë të specializuar të Ford në 75 fusha të ndërhyrjes
lejon të verifikoni funksionalitetin dhe anën estetike të automjetit deri në detaje. Çdo makinë është e
lidhur me sistemet diagnostike të Ford për të gjurmuar historinë e saj, për të kontrolluar të dhënat
origjinale dhe për të azhurnuar softwer-in në versionet më të fundit në dispozicion.
Ford Approved, siguria e blerjes së një makine të përdorur, që duket sikur sapo ka dalë nga fabrika.