ARGËTIM MAKSIMAL. EFIÇENCË OPTIMALE

FORD FIESTA E RE

FORCO SHQISAT

FORD FIESTA E RE

SHIKOJE NË VEPRIM

Ford Fiesta E RE

Kaloni ditën tuaj me Ford Fiesta-n e re.

Një dizajn i ri i jashtëm mbreslënës i jep makinës së vogël ikonike një prezencë elegante në qytet. Ndërkohë teknologjitë e avancuara, të tilla si një grup i ri instrumentesh dixhitale interaktive, ndihmojnë në krijimin e një xhiroje më efikase dhe të këndshme.

Një përzgjedhje e opsioneve të avancuara të Fiesta EcoBoost Hybrid ofrojnë performancë më të përgjegjshme, më shumë argëtim në drejtimin e makinës, kursim mbresëlënëse të karburantit dhe emetime më të ulëta të CO2.

Me një sërë serish unike të disponueshme – nga stili sportiv i frymëzuar Fiesta ST-Line, nivelet premium të rehatisë së Fiesta Titanium, e deri te karakteri i fortë i Fiesta Active – do të gjeni Ford Fiesta-n e re perfekte që ju përshtatet.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

Grupe dixhitale

Grupi i ri i instrumenteve dixhitale 12,3" i Fiesta-s shfaq informacionin e drejtuesit në definicion të lartë duke përdorur ikona intuitive dhe të lehta për t'u lexuar. Gjithashtu, mund të jepni përparësi se cilat informacione shfaqen, duke përfshirë sinjalizimet e navigimit, si dhe të programoni ato të preferuara.

ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift është një sistem transmetimi automatik me shtatë shpejtësi me dy grupe (EcoBoost Hybrid Powershift është i disponueshëm në modelet 1.0 litra Fiesta EcoBoost Hybrid (MHEV)) emetimet dhe kostot e funksionimit. Një numër më i madh i raporteve të marsheve, dizajni me peshë të ulët dhe funksionimi i avancuar me dy grupe, të gjitha funksionojnë për të ofruar ndryshim të butë dhe pa probleme të marsheve. Kjo do të thotë se Fiesta EcoBoost Hybrid ofron një makinë më efikase dhe më pak kërkuese, veçanërisht gjatë ndalesave të shpeshta në trafik.

Interiori ST-LINE vignale

Vignale me sedilje të pjesshme Sensico, qepje me kontrast të kuq, rrethime unike të kuqe të ventilimit dhe grup instrumentesh dixhitale 12,3".

Interiori Active vignale

Ford Fiesta Active Vignale me sedilje të pjesshme Sensico, qepje me kontrast ekspresiv blu, rrethime unike blu të ventilimit dhe grup instrumentesh dixhitale 12,3”.