Kohë e re

 ford e-transit i gjithi i ri

Bën të gjithë diferencën

 ford e-transit i gjithi i ri

Dërgesa me zero-emetime

ford e-transit i gjithi i ri

FORD E-TRANSIT I GJITHI I RI

I gjithi elektrik. Zero kompromis. Ford E-Transit tërësisht i ri është furgoni ynë i parë tërësisht elektrik.

Një bateri 400 volt me ​​68 kWh fuqi të përdorshme bën të gjithë punën e vështirë, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni më për zonat me emetim të ulët.

Bateria E-Transit ofron një distancë mbresëlënëse deri në 166-196 milje (rezultatet e testit WLTP. Gama e përgjithshme 196 milje WLTP pasqyron një cikël të kombinuar drejtimi dhe 166 milje WLTP Extra High pasqyron drejtimin në autostradë)* me një karikim të plotë.

I disponueshëm në dy variacione të lartësisë dhe tre gjatësisë, E-Transit do të ofrojë deri në 15.1 metra kub hapësirë ​​ngarkese**. Në fakt, ka 25 konfigurime të ndryshme, kështu që pavarësisht nga kërkesat tuaja, ekziston një E-Transit që i përshtatet biznesit tuaj.

ZGJIDH E-TRANSITIN TËND

Pavarësisht nëse i jepni përparësi pasagjerëve shtesë ose hapësirës së shtuar të ngarkesës, një furgon të mbyllur ose kabinë me shasi të hapur – ju mund të zgjidhni dhe konfiguroni Ford E-Transit perfekt për biznesin tuaj

Van

Masa bruto e automjeteve (GVM): 3.5 Ton, 
3.9 Ton, 4.25 Ton

Gjatësia: L2, L3, L4

Lartësia: H2, H3

Kabinë e dyfishtë

Masa bruto e automjeteve (GVM): 3.9 Ton, 
4.25 Ton

Gjatësia: L3

Lartësia: H2, H3

Me një shasi

Masa bruto e automjeteve (GVM): 3.5 Ton, 3.9 Ton, 4.25 Ton

Gjatësia: L3, L4

Lartësia: N/A

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHËM

KARIKO E-TRANSIT

NË DEPO

Duke punuar me partnerët tanë, ne mund t'ju ndihmojmë të instaloni të gjithë harduerin dhe softuerin tuaj të karikimit. Me një pikë karikimi furgoni elektrik në ambientet tuaja, mund ta rikarikoni E-Transit nga 0 – 100% në rreth 8 orë*.

NË PUBLIK

Karikimi i E-Transit tuaj në një stacion publik karikimi është i lehtë. Rrjeti i karikimit BlueOvalTM ka mbi 300,000 pika karikimi në të gjithë Evropën. Dhe stacionet e karikimit të shpejtë me fuqi të lartë nga IONITY kanë 450 vendndodhje, secila me pika të shumta karikimi.

NË SHTËPI

Thjesht lidhni E-Transit në rrjetin elektrik për një mënyrë të thjeshtë rimbushjeje. Përndryshe, instaloni një pikë karikimi në shtëpi me Ford Connected Wallbox për lehtësi më të madhe, kohë më të shpejta karikimi dhe për t'u siguruar që furgoni juaj elektrik është gati kur të jeni.

Asnjë kompromis për aftësinë

SYNC 4

SYNC 4** është një sistem info-argëtimi i lidhur me renë kompjuterike, me planifikim të avancuar të rrugës dhe njohjen e zërit të bisedës. Lidhja me renë kompjuterike mundëson përditësimet e softuerit të Ford Power-Up për të siguruar që furgoni juaj elektrik është gjithmonë në zhvillim. Ai gjithashtu vjen me integrimin e telefonave inteligjentë pa tel, një ekran të ri me prekje 12” dhe shumë më tepër.

FORD TELEMATICS

Operoni një flotë prej më shumë se 5 automjetesh? Ford Telematics mund të ndihmojë në maksimizimin e produktivitetit dhe minimizimin e kohës së ndërprerjes së automjetit. Vështrimet e fuqishme të drejtuara nga të dhënat ju lejojnë të kuptoni operacionet e përditshme të flotës suaj. Mund të shikoni shpejt gjendjen shëndetësore të automjetit dhe të përmirësoni produktivitetin duke zgjidhur menjëherë çdo problem të identifikuar që kërkon vëmendje.**

FORDPASS PRO

Pavarësisht nëse punoni me një automjet ose menaxhoni deri në pesë, FordPass Pro ju jep mjetet për t'i mbajtur ato të shëndetshme, të sigurta dhe të funksionojnë pa probleme. Aplikacioni falas ju lejon të shikoni vendndodhjen dhe gjendjen shëndetësore të automjetit tuaj, të kyçni ose zhbllokoni nga distanca dyert, të menaxhoni oraret e rimbushjes dhe shumë më tepër

REMOTE START

Përdorni aplikacionin FordPass Pro në telefonin tuaj për të vendosur temperaturën e preferuar të kabinës dhe për të aktivizuar kontrollin e klimës nga shtëpia ose zyra juaj. E-Transit juaj do të jetë i para-kushtëzuar dhe do t'ju presë kur të jetë koha për të hipur pas timonit.

Asnjë kompromis për aftësinë

FUQIA PRO ONBOARD

E-Transit ju lejon të fuqizoni veglat tuaja kudo që ju çon puna. I disponueshëm si shtesë opsionale, Pro Power Onboard jep 2,3 kW energji pa kërkuar gjenerator. Pra, mund t'i lidhni stërvitjet, sharrat, laptopët dhe shumicën e mjeteve të dorës në prizën në bord dhe të filloni punën.

PEZULLIM I PAVARUR i pasëm

Pezullimi i pasëm i E-Transit është ridizajnuar për të maksimizuar kapacitetin mbajtës dhe për të përmirësuar performancën. Mund të bartni deri në 1758 kg ngarkesë dhe pezullimi i pasmë i pavarur nga detyra të rënda do të përmirësojë trajtimin dhe tërheqjen si në kushte të ngarkuara ashtu edhe në kushte pa ngarkesë.


HAPËSIRË E MADHE NGARKESE

Bateria e projektuar në mënyrë inteligjente qëndron poshtë trupit kryesor të furgonit elektrik për të maksimizuar hapësirën. E-Transit vjen në një zgjedhje prej pesë konfigurimesh të stilit të trupit, kështu që ju do të keni midis 9,5 dhe 15,1 m3 hapësirë ​​ngarkese.


ZERO EMETIME GJATË VOZITJES

ZERO EMETIME TË PAJISJEVE

Nëse punoni shpesh në qytete të ngarkuara, E-Transit tërësisht elektrik është furgoni i përsosur për këtë punë. Me emetime zero gjatë vozitjes, do t'ju lejohet akses i papenguar në qendrat e qyteteve dhe zona të tjera me emetim të ulët.

MODALITETET E DREJTIMIT

Përshtatni se si lëviz E-Transit me 3 mënyra të zgjedhura të drejtimit. Secili rregullon cilësime të ndryshme për të optimizuar performancën për kushtet. Normal është për ngarje të përditshme; Rrëshqitja përmirëson trajtimin në kushte të lagështa ose të akullta; dhe Eco ju ndihmon të përfitoni sa më shumë nga bateria.

MODALITETI ECO

Modaliteti Eco bën që fuqia e mbetur e baterisë të shkojë më tej. Sistemi kufizon shpejtësinë maksimale, zvogëlon shpejtësinë e përshpejtimit dhe përdor më pak energji për kontrollin e klimës. Për të maksimizuar gamën e E-Transit tuaj dhe për të përfituar sa më shumë nga bateria, aktivizoni modalitetin L për të rritur shkallën me të cilën bateria juaj rikarikohet kur vendosni frenat.


NDRYSHUES MARSHI

Një ndërrues ingranazhesh rrotulluese ju jep kontroll të plotë të transmetimit të avancuar, duke ju lejuar të zgjidhni ingranazhet me një rrotullim të thjeshtë të çelësit. Zëvendësimi i mbajtësit konvencional të marsheve liron gjithashtu hapësirë ​​për një brendshme më të pastër dhe më të gjerë.

FRENA ELEKTRIKE PARKIMI

Frena e parkimit e E-Transit liron hapësirën në kabinë dhe është më e lehtë për t'u përdorur. Për të aplikuar frenimin, thjesht tërhiqni çelësin në pultin drejt jush.

KOSTOT E PRONËSISË

GRANTET E QEVERISË

Një grant deri në £ 5,000 është i disponueshëm si për N1 ashtu edhe për N2 përmes skemës stimuluese të qeverisë për furgonët e rinj elektrikë, duke përfshirë E-Transit. Ju nuk keni nevojë të bëni asgjë për të marrë grantin, tregtari juaj do të trajtojë të gjitha dokumentet për ju.

SHPENZIMET E REDUKTUARA TË FUNKSIONIMIT

Kalimi në një furgon elektrik i lejon biznesit tuaj të përfitojë nga kostot më të lira të funksionimit të automjeteve. Rimbushja kushton dukshëm më pak se furnizimi me karburant dhe nëse e ngarkoni E-Transit në shtëpi ose në punë, në vend të publikut, kostot do të jenë edhe më të ulëta. Sidomos nëse përfitoni nga tarifat e reduktuara të energjisë brenda natës.

SHPENZIMET E ULËTA TË MIRËMBAJTJES

Shijoni një ulje deri në 40%1 në koston e shërbimit të pronësisë. Me më pak pjesë lëvizëse, furgonët elektrikë zakonisht kushtojnë më pak në shërbim sesa një furgon me naftë. Kjo ndihmon në minimizimin e kohës së ndërprerjes së automjetit dhe rrit produktivitetin e biznesit tuaj.

GARANCIA E-TRANSIT

E-Transit mbulohet nga një garanci bazë prej 3 vitesh/100,000 milje. Një garanci shtesë për baterinë 8 vjet/100,000 milje dhe një garanci 12-vjeçare kundër perforimit.