Gomat

Vendi më i mirë për të marrë goma të reja për automjetin tuaj është shitësi juaj lokal i Ford. Specialistët tanë do t'ju japin këshillat më të mira dhe do t'ju udhëzojnë në zgjedhjen e gomës së duhur për automjetin tuaj. Ne ofrojmë emra markash me çmime tërheqëse dhe kontrollojmë të gjithë komponentët gjatë montimit të gomave.

Gjeni Gomat e Duhura për Ford-in Tuaj

Siguria e Gomave

Gomat e konsumuara mund të nënkuptojnë se distanca juaj e frenimit mund të rritet deri në 70% në një rrugë të lagësht.

Etiketa e gomave të BE-së

Më shumë transparence gjatë zgjedhjes së gomave.

Përdorni gomat e dimrit

Gomat e dimrit ofrojnë siguri dhe qetësi të shtuar në kushte të lagështa, me borë dhe akull. Distanca e ndalimit zvogëlohet dhe kapja rritet shumë.