Hapësirë për zhvillimin e biznesit tuaj

FORD TRANSIT COURIER VAN

Quajeni kompakt, jo të vogël

FORD TRANSIT COURIER VAN

2 vjet shërbim nga vetëm 425 GBP ex. Vat

FORD TRANSIT COURIER VAN

FURGON FORD TRANSIT COURIER

Transit Courier Van është furgoni më kompakt në gamën tonë Transit.

Është ideal për të kryer dërgesa të shpejta, për të kapërcyer rrugët e ngushta dhe për të hyrë në hapësirat e ngushta që furgonët e tjerë më pak kompakt nuk mund t'i arrijnë.

Ford Transit Courier vjen me një rresht të vetëm sediljesh për të maksimizuar hapësirën tuaj të ngarkesës.

Megjithëse Transit Courier Van është një furgon i vogël, ai ka një hapësirë ​​ngarkese mjaft te kosiderueshme prej 2,3 metra kub*. Është gjithashtu i disponueshëm në një sërë konfigurimesh të ndryshme të motorëve, duke përfshirë opsionet e benzinës EcoBoost shumë efikase ose motorët me naftë EcoBlue.
 
Dhe me një sërë veçorish inovative të lidhjes dhe teknologjive inteligjente të ndihmës së shoferit: Van Transit Courier ndihmon për ta bërë ditën tuaj të punës më të lehtë.

 

Kombinimi i madhësisë, hapësirës së ngarkesës dhe efikasitetit e bëjnë furgonin Transit Courier një furgon të shkëlqyer dërgesash për të gjitha profesionet.

SHIKONI ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT COURIER

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

HAPESIRAT E NGARKESAVE

Furgoni Transit Courier është i disponueshëm me një gamë ndaresesh që ndajnë kabinën e pasagjerëve nga hapësira e ngarkesës. Kur ndërthurja opsionale me rrjetë te palosshme kombinohet me sediljen e pasagjerit, mund të ngarkoni sende deri në 2,59 metra të gjatë përmes dyerve të pasme dhe në kabinë. Kjo krijon një hapësirë ​​mbresëlënëse ngarkese për një furgon të vogël.

MOTORI ME BENZINE FORD ECOBOOST

Furgoni Transit Courier është i disponueshëm me motorin revolucionar me benzinë ​​1.0 litra. Motori i vlerësuar me shumë çmime ju jep të gjithë fuqinë që do të prisni nga një motor konvencional 1.6 litra, por arrin ekonomi më të mirë të karburantit dhe emetime të ulëta të CO2. E përkryer për një furgon të vogël por të shkathët.

KAMERA ME PAMJEN E PASME

Shtylla, biçikleta, mure të ulëta… Kamera e Transit Courier Van tregon gjithçka që keni pas jush në një ekran të integruar në panelin qendror. Përveç zbulimit të objekteve që mund te mos jua kapi syri, sistemi shfaq linja virtuale për t'ju ndihmuar të parkoni në hapësirat më të vogla. Duke e bërë këtë furgon kompakt edhe më të shkathët dhe një furgon të shkëlqyeshëm transporti në qytet. Kamera aktivizohet automatikisht kur zgjidhni te ecni mbrapsht.

SYNC 3

Ford SYNC 3 është një sistem i avancuar që ju mundëson të qëndroni të lidhur dhe të kontrolloni telefonin, muzikën dhe sistemin tuaj të navigimit. Zgjidhni ose komandat zanore ose ekranin 6"me prekje,  me ngjyra, me gjeste, me kapje dhe rrëshqitje për navigim me te lehte. Live Traffic mund t'ju ndihmojë të shmangni bllokimet e rrugeve. Ju madje mund të nxirrni një listë të restoranteve lokale thjesht duke shtypur butonin " I’m hungry ".

HAPËSIRË MAGAZINIMI

Falë dizajnit inteligjent të brendshëm, kabina e furgonit Transit Courier ka një hapësirë ​​të habitshme për magazinimin e sendeve. Hapesira e sipërme është mjaft e madhe, aq sa te zere një tastierë A4 dhe siguron që gjithçka që ju nevojitet te jete lehtësisht e arritshme nga krahu.