Mosprano asgjë më pak

Ford transit custom trail

Konvertime sportive me porosi

new ford transit custom ms-rt

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom ka qenë gjithmonë i njohur për besueshmërinë e fortë funksionale dhe nivelet superiore të dizajnit dhe mjeshtërisë së tij. Tani, ai ofron një gamë edhe më të gjerë të veçorive inovative dhe teknologjive inteligjente. Plus efikasitet më të madh falë një sërë opsionesh të avancuara të disponueshme me naftë ose hibride. Rezultati është: një furgon më i rafinuar dhe më i sofistikuar se kurrë më parë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

VAN

Transit Custom Van është një transportues shume funksional ngarkesash, me një lartësi dhe gjerësi të plotë, i cili ndan hapësirën e ngarkesës nga kabina dhe zgjedhjen e dy ose tre sediljeve në pjesën e përparme. Mund të specifikoni dyert rrëshqitëse  ne dy ose nje të vetme.

Furgon me dopio gabine

Ashtu si me furgonin Van te thjeshte, ju mund të zgjidhni dy ose tre vende në rreshtin e parë. Përveç kësaj, Double-Cab-in-Van ofron një rresht shtesë fiks prej tre ndenjësesh, prapa rreshtit të parë. Pastaj një pjesë e fiksuar me xham ndan rreshtin e dytë të sediljeve nga hapësira e ngarkesës.

KOMBI

Shkathtësia vjen si standard me Kombi M1. Me tre rreshta sediljesh si standard mund të mbajë deri në 9 persona. Të gjitha sediljet mund të palosen ose hiqen duke lejuar që mjetet ose pajisjet të barten në vend të pasagjerëve.

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

NJË MOTORR PËR ÇDO PUNË

Zgjidhni nga një gamë e avancuar e motorëve tane. Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) është në gjendje të lëvizë deri në 42 km [26 milje] me emetime zero, ndërsa EcoBlue Hybrid ka asistencë elektrike për të përmirësuar efikasitetin e karburantit. Dhe sigurisht, ka një sërë motorësh nafte të avancuar me performancë të lartë Ford EcoBlue.

HAPËSIRË NGARKESE DHE AKSES

Tre modele të ndryshme, tre qasje ndaj hapësirës së ngarkesës dhe aksesit. Furgoni ofron maksimumin 8.3 metra kub, ekuivalent me tre Euro paleta. Dopio kabina merr deri ne gjashtë persona dhe deri në 4.3 metra kub ngarkesë. Kombi është një furgon me 9 vende që ofron deri ne 2.5 metra kub hapësirë ​​ngarkese. Me dyert anësore rrëshqitëse dhe dyert e pasme me hapje të gjerë dhe lartësinë e duhur, qasja në të gjithë atë hapësirë ​​ngarkese është e lehtë.
 
 

ÇELËSI PËR NJË BOTË MË TË LIDHUR

Transit Custom tani është i disponueshëm me një modem FordPass Connect. Sistemi ofron një sërë përfitimesh të fuqishme, duke përfshirë deri në 4G WiFi për deri në dhjetë pajisje dhe përditësime të trafikut në kohë reale të ofruara direkt në sistemin tuaj të navigimit SYNC 3. Kur kombinohet me aplikacionin e smartfonëve FordPass Pro, ju jep mundesine te kontrolloni nëse keni mbyllur dyert ose nese doni ti zhbllokoni ato nga distanca. Ju gjithashtu mund të monitoroni statusin e deri në pesë automjeteve të tjera te lidhura me Ford Connect dhe madje të kontrolloni nëse kërkohet ndonjë mirëmbajtje.
 
 

ACTIVE PARK ASSIST E BËN PARKIM MË TË LEHTË

Të ndalosh për një dërgesë në një rrugë të ngarkuar nuk është gjithmonë e lehtë. Sidomos me një hapësirë ​​​​të mbyllur të ngarkesës së pasme dhe dukshmëri të kufizuar. Active Park Assist mund të identifikojë hapësirat e përshtatshme dhe më pas të drejtojë në mënyrë të sigurt Transitin tuaj. Ju duhet vetëm të kontrolloni frenat dhe marshin. Pasi të përfundojë puna juaj, Assist mundet edhe t'ju nxjerre nga hapësirat paralele te parkimit.

NJË SISTEM I AVANCUAR QË JU NDIHMON TË QËNDRONI NE KORSI

Nëse zbulon se po dilni aksidentalisht nga korsia, alarmi për Mbajtjen e Korsisë mund t'ju lajmërojë duke vibruar timonin dhe duke shfaqur një paralajmërim visual ne kroskot.

TEKNOLOGJIA “GEOFENCING”

E disponueshme në automjetet me një sistem motorik hibrid, teknologjia “geofencing” është projektuar për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së ajrit lokal. Transit Custom mund të zbulojë kur hyn në një zonë te mbipopulluar ose zonë me emetim të ulët dhe më pas të kalojë automatikisht në modalitetin e lëvizjes vetëm elektrike. Përdoruesit mund të krijojnë gjithashtu "zona të gjelbra" të personalizuara për të reduktuar emetimet pranë shkollave, në zonat urbane dhe magazina.

Më shumë stil. Më shumë efikasitet.