Duaje atë që bën

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Hapësirë për të gjithë ekuipazhin

FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN

Shërbim 2 vjeçar nga 425 GPB ex. VAT

FORD TRANSIT CONNECT

Lëreni furgonin tuaj të merret me sigurinë. Ju merruni me biznesin.

FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

Me një pamje të re të sofistikuar, interior të përditësuar tërësisht dhe teknologji më të avancuar se kurrë më parë, Transit Connect ka evoluar.

Rezistenca, qëndrueshmëria dhe funksionaliteti i markës Tranzit mbeten ende veçoritë që përfshijnë një pjesë të madhe të ngarkesës dhe ndenjësen fleksibël të pasagjerëve përpara. Me opsionet e bazës së SWB dhe LWB që ofrojnë vëllime ngarkese deri në 3.6 m³ (VDA), kapacitet ngarkese deri në 982 kg dhe modele të ndryshme duke përfshirë edhe furgon me kabina të dyfishtë. Ky është një furgon jashtëzakonisht i sofistikuar, i pajisur me teknologji të vlefshme për asistencën e drejtimit, shumë prej të cilave nuk janë të disponueshme sot në makina të tjera. Opsione të tjera ndihmojnë në mbajtjen e shoferëve të sigurt, për t'i ndihmuar ata të kontrollojnë dhe monitorojnë shpejtësinë e tyre; madje edhe për të ndihmuar në mbrojtjen e këmbësorëve në rrugën e tyre.

Teknologjia ka përmirësuar gjithashtu edhe ekonominë e karburantit dhe ka ulur emetimet.

VAN - FURGON

I gjerë, i rregulluar mirë dhe shumë funksional: hapësira e ngarkesës përmban një ndarje të madhe me gjerësi dhe lartësi të plotë dhe mundesinë e zgjedhjes së dy ose tre sediljeve në kabinë. Një derë rrëshqitëse për ngarkesat në anësore dhe dyert e pasme simetrike të cilat vijnë si opsione standard. Plus, mund të specifikoni një portë të pasme me xham me opsion larje/fshirje dhe heqje mjegulle me ngrohje.

Furgon Dopio Shasi

Me dy sedilje në rreshtin e parë, Double-Cab-in-Van ka një rresht shtesë prej tre vendesh pas tyre. Një pjesë e lëvizshme e rrjetës ndan në mënyrë të sigurt rreshtin e dytë të sediljeve nga hapësira e ngarkesës.

SHIKO ÇFARË MUND TË BËJË TRANSIT CONNECT

SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

APLIKACIONI I BIZNESIT PËR TË QËNË GJITHMONË NË KONTROLL

Pavarësisht nëse zotëroni një furgon ose menaxhoni një flotë deri në pesë furgona, aplikacioni FordPass Pro ju tregon anën e tyre inteligjente. I krijuar posaçërisht për automjetet e biznesit, me veçori si SecurityAlert dhe Vehicle Health Alerts, FordPass Pro ju ndihmon të mbani furgonët tuaj në rrugë, ngarkesën tuaj të sigurt dhe biznesin tuaj të lëvizë në këtë botë gjithnjë në zhvillim.

VAJ I MBETJEVE USHQIMORE (HVO)

HVO bazohet në vajra të mbeturinave, është një formë e karburantit dizel parafinik të rinovueshëm, i prodhuar nga një shumëllojshmëri e gjerë lëndësh të para, duke përfshirë mbetjet e vajit të gatimit duke përdorur procese konvencionale të përpunimit të vajit.

I njohur gjithashtu si naftë e rinovueshme, vaji vegjetal i hidrotrajtuar mund të përdoret në furgonët e Ford Transit në vend të naftës së zakonshme, pa asnjë modifikim të automjetit. HVO jep kohë fillestare transparente të temperaturës së ftohtë kundrejt karburantit të zakonshëm dizel. Mund të përzihet edhe me naftë të rregullt në rezervuarin tuaj të karburantit, kështu që mos u shqetësoni nëse nuk ka HVO afër.

Krahasuar me lëndët djegëse fosile konvencionale, HVO është një alternativë më miqësore me mjedisin që mund të zvogëlojë ndjeshëm emetimet e gazeve serë në krahasim me naftën, veçanërisht nëse bëhet nga lëndë të para të ricikluara.

MOTOR ME NAFTË FORD ECOBLUE

Motorët tanë me naftë 75 PS, 100 PS dhe 120 PS TDCi bëjnë përshtypje me fuqinë e tyre të rafinuar dhe efikasitetin e shkëlqyer. Pavarësisht nëse furgoni juaj Transit Connect është në rrugët e qytetit ose në udhëtime të  gjata në autostradë, forca tërheqëse/shtytëse e tyre është e paçmuar në pjerrësi ose kur parakaloni.

Magazinimi LOAD-TROUGH

Mbani sende deri në 3,0 metra të gjatë në furgon L1, falë ndarjes së zgjuar opsionale të ngarkesës. Modelet L2 janë në gjendje të mbajnë sende të gjata 3,4 metra.

ACTIVE PARK ASSIST (NDIHMA GJATË PARKIMIT)

Active Park Assist mund t'ju ndihmojë të parkoni në hapësira parkimi të ndryshme. Thjesht shtypni një buton dhe sensorët e këtij sistemi inovativ gjejnë një hapësirë ​​të përshtatshme ndërsa kaloni me makinë. Më pas ai drejtohet automatikisht në furgonin tuaj Transit Connect. E gjitha çfarë duhet të bëni është të përdorni marshin, frenat dhe gazin (duke ndjekur udhëzimet në ekran dhe sinjalet zanore). 

PRE-COLLISION ASSIST (NDIHMA PARA PËRPLASJES)

Ndihma para përplasjes zbulon automjetet dhe këmbësorët në rrugën përpara ose që mund ti afrohen furgonit tuaj dhe ju paralajmëron për praninë e tyre. Nëse nuk përgjigjeni, sistemi frenon automatikisht. Kjo teknologji është krijuar për të ndihmuar në zvogëlimin e forces së aksidenteve ose të ndihmojë në shmangien e tyre krejtësisht, dhe funksionon kur jeni duke e drejtuar mjetin me shpejtësi deri në 80 km/h (50 mph).