Servis-i i Mjeteve


Në Ford, ne duam të ofrojmë diçka më shumë për klientët tanë besnikë. Për shkak se automjetet më të vjetra kanë nevojë për më shumë kujdes dhe vëmendje për të ruajtur sigurinë dhe besueshmërinë, Ford ka përgatitur një program të posaçëm të mirëmbajtjes dhe servisimit për të gjitha automjetet, FORD MOTORCRAFT. Motorcraft ofron një shërbim të plotë dhe me cilësi të lartë me një çmim të volitshëm.

Kështu, Ford juaj do të vazhdojë të marrë mirëmbajtje cilësore nga ekspertët tanë duke përdorur mjetet më të fundit diagnostikuese dhe kostoja e riparimit do të jetë në proporcion të arsyeshëm me vlerën e automjetit tuaj.

Askush nuk e njeh mirë Fordin sesa stafi ynë në dyqanet e autorizuara të riparimit të Fordit!


Avantazhet:

    Kujdes i plotë: mirëmbajtja dhe shërbimi me kujdes dhe vëmendje të profesionistëve me përvojë.
    Profesionistë të trajnuar: automjeti juaj është kontrolluar nga ekspertë të trajnuar të Ford me eksperiencë me automjetet Ford.
    Pjesë  cilësore: prodhohen sipas standardeve dhe cilësisë së Fordit me një çmim të mirë.

Vizitoni servisin Ford dhe shikoni sa tërheqëse është oferta e Motorcraft!


MOTORCRAFT RIPARIMI MË I ARSYESHËM