PUNË E RIIMAGjINUAR

ALL-NEW FORD E-TRANSIT CUSTOM

FORD E-TRANSIT CUSTOM TERESISHT I RI

Furgoni më i shitur në Evropë dhe automjeti më i shitur në Mbretërinë e Bashkuar sapo u bënë një furgon elektrik.

 I njohur për qëndrueshmërinë dhe besueshmërinë, dhe tani i ri-imagjinuar për një epokë të re të produktivitetit të elektrifikuar.

 Ford E-Transit Custom tërësisht i ri: i ndërtuar nga themeli i elektrifikuar.

Ofron aftësi legjendare, por si furgon tërësisht elektrik për më shumë efikasitet dhe zero emetime gjatë drejtimit.

 Për më tepër, ky furgon elektrik është i mbushur me softwer inteligjent dhe mjete lidhëse Ford ProTM, të gjitha ju ndihmojnë të tejkaloni ditën e përditshme, të maksimizoni kohën e përdorimit të automjetit dhe në fund të rrisni produktivitetin për biznesin tuaj.

Furgoni juaj i punës nuk ka punuar kurrë më shumë.

ALL-NEW FORD E-TRANSIT CUSTOM RANGE

UP TO AN ESTIMATED 171 - 236 MILES DRIVING RANGE

MJETE PËR TË SUPERUAR CDO DITË…

FORD PRO: THE BRAINS BEHIND THE BRAWN

Më shumë se një furgon i thjeshtë pune: Ford-i i ri E-Transit Custom eshte  vetëm një pjesë e games se madhe FordPro.

Kjo përfshin një sërë aplikacionesh softuerësh inteligjentë dhe mjete të menaxhimit të flotës – si Ford Pro E-Telematics dhe FordPass Pro. Të gjitha të lidhura pa probleme. Të gjitha ndihmojnë për të rritur kohën e përdorimit të automjetit dhe për të maksimizuar produktivitetin për biznesin tuaj.

FUQI PËR GJITHË DITËN

Përdorni mjetet tuaja kudo që ju çon puna. Ford E-Transit Custom i ri është i disponueshëm me teknologjinë Pro Power Onboard, kështu që mund të lidhni veglat tuaja elektrike, dritat, laptopët ose pajisjet e tjera ndërsa jeni duke pushuar/ qendruar.

LINI GJITHMONE PERSHTYPJE POZITIVE

Pamja e re imponuese e Ford E-Transit Custom përfshin fenerët LED që ndriçojne cdo centimeter, plus një grilë të përparme me dizajn trapezoid me detaje shumëkëndëshe  që i ben te gjithe te kthejne kokën.

ALL-NEW FORD E-TRANSIT CUSTOM