Ford Kuga e Re

SUV i plotë hibrid

Stil i ri i guximshëm. Makinë e nivelit tjetër. Teknologji inteligjente. Njihuni me SUV-in më të ri hibrid vetë-karikues Ford Kuga®. I ngarkuar me fuqinë maksimale.
Drejtimi në qytet në modalitetin elektrik Gama deri në Konsumi i karburantit për 100 km
64 % 900 km 5,3 l

E disponueshme gjithashtu si Kuga PHEV  ose me një motor benzine EcoBoost. Dhe si opsionet Titanium, ST‑Line ose seritë e reja Active.

Më e fuqishme

Teknologjia e zgjuar

Më i avancuar

Ekrani i ri me prekje 13,2" SYNC 4 (5) ofron edhe më shumë lidhje, me Apple CarPlay & Android Auto pa tel, modemin 5G dhe përditësimet përmes ajrit.

Më shumë kapacitet tërheqës

Hibridet e reja Kuga tani ofrojnë një kapacitet tërheqës të rritur deri në 2100 Kg6. Të dhënat në bord dhe hartat llogaritin rrugë të përshtatshme për tërheqje për t'ju çuar në veprim.

Më shumë liri

Zonat e Gjelbërta

Me gjeo-mbrojtjen e Zonës së Gjelbër, Kuga PHEV mund t'ju japë informacione për kufizimet e ardhshme dhe të kalojë automatikisht në modalitetin eko ose në drejtimin vetëm me energji elektrike sa herë që hyni në zona me emisione jashtëzakonisht të ulëta .

Dhe nuk mbaron këtu...

Brendësia e riimagjinuar përfshin një dizajn më të rehatshem dhe sedilje të pasme fleksibël.

Hapësirë Fleksibeël

Deri në 536 - Litra hapësirë ​​në bagazh. Hapësirë ​​fleksibël. Më shumë se e mjaftueshme.

Rrëshqitni sediljet e pasme pas për hapësirë ​​shtesë për këmbët ose përpara për më shumë hapësirë ​​bagazhi.

Gati për më shumë?
page.important_information