Qendrat e Biznesit të Ford

Lëvizshmëria efektive është themeli i çdo organizate të suksesshme. Me vitet tona të përvojës dhe konsultime individuale dhe shërbime të personalizuara, ne ju ofrojmë kushte ideale për efikasitetin e flotës suaj.

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë si një partner i besueshëm. Me ekspertizën tonë, ne mund t'ju sigurojmë një llogari të saktë dhe një pasqyrë të shpenzimeve për të gjithë flotën tuaj ose automjetin tuaj.Bashkëpunimi me Qendrën e Klientit të Biznesit të Ford sjell përfitime të shumta:

  •     Dëshirat tuaja do të sigurohen nga konsulentë profesionale të kualifikuar profesionalisht.
  •     Ata do t'ju prezantojnë me një gamë të gjerë automjetesh.
  •     Ju do të keni përparësi në urdhërimin dhe servisimin e automjeteve.
  •     Asistenca në rrugë do të jetë gjithnjë në dispozicion për ju.
  •     Dhe një automjet zëvendësues.


Përveç kësaj, gjithmonë do të presësh një hapësirë ​​parkimi të veçantë dhe të rezervuar në Qendrën tonë të Biznesit.