RRUGA DREJT ILUMINIZMIT

FORD MUSTANG + DRIVING INSIGHTS

TEKNOLOGJI E SOFISTIKUAR

FORD MUSTANG MACH-1

SHPIRT I PASTËR I KALIFORNISË

NEW FORD MUSTANG CALIFORNIA SPECIAL

FORD MUSTANG

Një ikonë e dallueshme menjëherë. Dy modele. Ford Mustang GT i pazevendesueshem tani është bashkuar tashme me lojtarin e pistave Ford Mustang Mach 1.

Të dy modelet e Ford Mustang ofrojnë eufori dhe egzaltim. Të dyja janë të stiluara dhe të mbushura me veçori të avancuara dhe teknologji ndihmëse. Mustang Mach 1 përfiton më tej nga përmirësime të rëndësishme të bëra në systemin dhe dizajnin e tij duke rritur performancën aerodinamike si edhe forcë shtesë të konsiderueshme për tërheqje dhe stabilitet gjatë kthesës.

Motori 5.0-litërsh V8 Mach 1 është i aftë për një fuqi kolosale 460 PS dhe 529 Nm [390 ft/lb] dhe një shpejtësi 0-62 mph prej 4.4 sekondash në automatik dhe 4.8 sekonda në manual. Pra, pyetja është, sa serioz jeni në lidhje me performancën?


BISHA E FSHEHUR NË BRENDËSI

Fuqia e Mustang GT është një version i përmirësuar i motorit të njohur 5.0-litërsh V8 të Mustang, i cili përfshin teknologjinë e injektimit të dyfishtë të karburantit për performancë të përmirësuar. Ndërsa Mustang Mach 1 ka një motor 5.0L V8 të frikshëm, të modifikuar dhe të kalibruar posaçërisht, i aftë për një fuqi të jashtëzakonshme 460 PS në 7,250 rpm dhe 529 Nm [390 ft/lb] në 4,900 rpm.

GT vjen me një transmision manual të qetë dhe të përgjegjshëm me 6 shpejtësi ose një transmetim të sofistikuar automatik me 10 shpejtësi.

Transmisioni manual me 6 shpejtësi Mach 1 Tremec është testuar sipas standardeve të qëndrueshmërisë së pistës Boss 302 dhe automjeti me 10 shpejtësi është përmirësuar me një duqi te re terheqes/shtytese duke përmiresuar performancën e optimizuar te automjetit.

KONTROLL I NIVELIT TE “ULERITJES”

Duke arritur shpejtësinë 0-62 mph në 4,4 sekonda, Mustang Mach 1 i ri ofron performancë të zhurmshme. Një sistem i ri ftohjeje, drejtimi preciz dhe një shasi e përmirësuar sigurojnë një lëvizje emocionuese. Madje ka një sistem unik shkarkimi, të akorduar për t'iu përshtatur karakterit të tij pa kompromis. Ashtu si Mustang GT, Mach 1 përmban teknologjinë Active Valve Exhaust e cila ju lejon të kontrolloni tingullin. Kështu që ju mund ta aktivizoni zhurmën me modalitetin Race Track ose ta ulni atë me modalitetin e qetë.

TEKNOLOGJI PËR TË PËRMIRËSUAR ÇDO UDHETIM

Ford Mustang është i pajisur me një sërë teknologjish për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimi. Për shembull, grupi i instrumenteve dixhitale 12" shfaq informacion të paçmuar, të optimizuar për mënyrën tuaj të zgjedhur të drejtimit. Aplikacionet e gjurmimit ju lejojnë gjithashtu të monitoroni performancën në pistë në kohë reale. Kudo që jeni duke i dhene makines, MagneRide™ Damping System rregullon automatikisht pezullimin për t'iu përshtatur kushteve - duke ju dhënë një udhëtim të qetë dhe të ekuilibruar.

MUSTANG-U BËN DIFERENCËN

ZBULONI ANËN “SMART”

Aplikacioni FordPass ju lidh pa probleme me Mustang-in tuaj të ri, duke ju mbajtur të lëvizni në mënyra inteligjente dhe intuitive. Merrni akses në distancë në makinën tuaj sportive kudo që të jeni, gjurmoni vendndodhjen e saj të fundit dhe madje kyçeni atë nga distanca për më shumë siguri. Përditësimet e trafikut në kohë reale, të dorëzuara në sistemin e navigimit të automjetit tuaj, ju ndihmojnë të shmangni vonesat. Gjithashtu me Vehicle Health Alerts dërguar direkt në telefonin tuaj, ju do të informoheni menjëherë për çdo problem në mënyrë që të mund të trajtoni sa me shpejt, me të gjithë informacionin që ju nevojitet.

QËNDRONI “HANDS FREE” ME SYNC 3

Ford SYNC 3 ju ndihmon të qëndroni të lidhur. Mund të kontrolloni telefonin, muzikën dhe navigimin tuaj me komanda zanore. Madje dërgoni destinacione nga aplikacioni FordPass në telefonin tuaj inteligjent, direkt në navigimin SYNC 3. Sistemi ka një ekran me prekje 8” me ngjyra dhe me gjeste për kontroll intuitiv. SYNC 3 gjithashtu mund të lidhet me Apple CarPlay, Android Auto dhe me AppLink, mund të përdorni disa nga aplikacionet tuaja të preferuara të përputhshme për smartphone.