Balanco punën me lojën

NEW FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Avanconi përmes inovacionit

FORD TOURNEO CUSTOM

Business class për aventurierët

NEW FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Shijoni hapësirën

FORD TOURNEO CUSTOM

Një mënyrë më efikase për të lëvizur

FORD TOURNEO CUSTOM

Ford Tourneo Custom

Me ndenjëse deri në nëntë pasagjerë, Ford Tourneo Custom ofron një hapësirë ​​të brendshme praktike dhe të gjithanshme, me nivelet e jashtëzakonshme të komoditetit të një automjeti pasagjerësh premium. Tani i disponueshëm me një gamë më të gjerë të motorrëve me naftë ose opsione të avancuara hibride, rezultati është një lëvizje më e rafinuar dhe e sofistikuar e njerëzve se kurrë më parë.

 

FORD TRANSIT TOURNEO

EcoBlue Hybrid

Një motor i vogël elektrik mund të përmirësojë efikasitetin.

Tourneo Custom vjen në dispozicion si një EcoBlue Hybrid. Kjo teknologji ndihmon në reduktimin e konsumit të karburantit dhe zvogëlimin e emetimeve, me një motor elektrik të vogël me bateri që ofron mbështetje shtesë për motorin me djegie kur nevojitet. Energjia kinetike dhe frenimi rigjenerues rikarikojnë baterinë hibride 48-volt ndërsa jeni duke drejtuar makinen. 

Plug-In Hybrid

Versioni më i mirë

Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) përdor dy burime të veçanta energjie. Një motor elektrik me bateri e drejton automjetin, ndërsa motori i tij me benzinë ​​1.0L Ford EcoBoost punon për të rimbushur baterinë hibride dhe për të zgjeruar gamën e automjetit. Shoferi mund të zgjedhë midis katër mënyrave të disponueshme EV, duke përfshirë EV Tani që ju lejon të lëvizni me zero emetime, vetëm me energji elektrike, kjo mund t'ju çojë deri në një rreze të synuar prej 33 miljesh (55 kilometra) duke përdorur vetëm motorin elektrik (vargu mund të ndryshojë në varësi të automjetit, kushteve të motit dhe sjelljes së drejtimit). Bateria PHEV gjithashtu mund të rikarikohet duke përdorur shumicën e pikave të karikimit të rrjetit AC.

EcoBlue Diesel

Teknologji efikase me naftë

Tourneo Custom i ri përmban një gamë motorësh 2.0-litërsh Ford EcoBlue me naftë, me katër grupe fuqish të disponueshme që ofrojnë deri në 185 kuaj fuqi. Me një sistem reduktimi katalitik AdBlue® që konverton emetimet e gazrave të shkarkimit NOx në azot dhe ujë, çdo motor plotëson standardet e rrepta të emetimeve Euro 6.2.
 
 

Teknologjitë më të fundit për lehtësinë dhe komoditetin tuaj

Tourneo Custom është i disponueshëm me një listë mbresëlënëse të veçorive inteligjente, të asistencës së shoferit, duke përfshirë një Sistem Informacioni për Pikat e Verbëra ( Blind Spot Information System) që sheh automjetet që mund te mos jua kapi syri. Ndihma inteligjente e shpejtësisë përdor kamerën e njohjes së shenjave të trafikut për të zbuluar fillimisht kufirin aktual të shpejtësisë (kur aktivizohet) më pas ndihmon për t'ju mbajtur brenda atij kufiri.

"Alarmi i trafikut të kryqëzuar" ju paralajmëron nëse zbulon trafikun që po ju aftohet. Adaptive Cruise Control është projektuar për t'ju ndihmuar të ruani një distancë të paracaktuar nga automjeti përpara, automatikisht.

Uluni, relaksohuni dhe shijoni udhëtimin

Me Tourneo Custom, do të shijoni një përvojë të jashtëzakonshme në bord kudo që të uleni. Vendet e pasme fleksibël ofrojnë shumë konfigurime të mundshme të sediljeve/bagazheve. Nëse zgjidhni versionin me bazë të gjatë L2, do të keni edhe më shumë hapësirë ​​për bagazhet. Sediljet e kthyeshme të rreshtit të 2-të ju mundësojnë të krijoni lehtësisht një rregullim të ndenjëseve në stilin e konferencës. Dhe në varësi të modelit që zgjidhni, do të shijoni tre vende të veçanta në rreshtin e 3-të dhe/ose ulëse individuale në rreshtin e dytë. Për sa i përket komoditetit dhe leverdisë, pëlhurat dhe veshjet premium, sigurojnë udhëtime të kënaqshme për shoferin dhe pasagjerët. 

Një sistem që mund të ndihmojë në mbrojtjen e këmbësorëve

Ndihma para përplasjes zbulon automjete më të ngadalta në rrugën përpara jush, ose këmbësorë dhe automjete që mund të kalojnë rrugën tuaj dhe ju paralajmëron për praninë e tyre. Nëse nuk përgjigjeni, sistemi frenon automatikisht. Kjo teknologji është krijuar për të ndihmuar në uljen e aksidenteve, ose për të ndihmuar në shmangien e tyre krejtësisht dhe funksionon në mënyrë efektive me shpejtësi deri në 50 mph / 80 km/h (duke supozuar kushte normale të rrugës dhe automjeteve).