Big on versatility

ford transit double cab-in-van

FORD TRANSIT CONNECT ME DOPIO KABINË

Me shtimin e një rreshti të dytë sediljesh, Transit Connect Double Cab-in-Van lejon të ulen deri në pesë të rritur, duke e bërë atë një furgon të shkëlqyer për ekuipazhin. Madje edhe me të gjitha sediljet e zëna, ka ende hapësirë ​​të mjaftueshme ngarkese për një Europaletë standarde në pjesën e pasme.

Dopio Kabina e Transit Connect është gjithashtu e mbushur me teknologji të avancuara, duke përfshirë " Adaptive Cruise Control " me kufizuesin e shpejtësisë, "Asistencën para përplasjes me zbulimin e këmbësorëve" dhe "Ford SYNC 3". Pra, pavarësisht nëse jeni në qytet të ngarkuar ose duke ecur në autostradë, ky furgon është gjithmonë gati tju japë një dorë.


SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

MOTORI ME NAFTË FORD ECOBLUE

Motorët tanë me naftë 75 PS, 100 PS dhe 120 PS TDCi bëjnë përshtypje me fuqinë e tyre të rafinuar dhe efikasitetin e shkëlqyer. Pavarësisht nëse furgoni juaj Transit Connect është në rrugët e qytetit ose në udhëtime të  gjata në autostradë, forca tërheqëse/shtytëse e tyre është e paçmuar në pjerrësi ose kur parakaloni.

SENSORË PARKIMI PRAPA

Sensorët e parkimit të përparmë dhe të pasmë ju ndihmojnë të gjykoni distancën midis furgonit tuaj dhe pengesave përpara ose pas jush. Kur sensorët zbulojnë një objekt, ata aktivizojnë një paralajmërim vizual dhe zanor që intensifikohet sa më shumë që i afroheni.

KONTROLLI I “AKSELERIMIT”

Ky opsion inovativ kontrollon shkallën e përshpejtimit në varësi të faktit nëse furgoni është pa ngarkesë ose pjesërisht i ngarkuar. Si rezultat, mund të prisni që të ulni konsumin e karburantit deri në 15%, në varësi të stilit tuaj të drejtimit. Teknologjia mund të ndihmojë gjithashtu në uljen e konsumit të motorit, frenave dhe gomave të Transit Connect Double Cab, së bashku me komponentët e tjerë.

OPSIONET E SEDILJEVE

Double-Cab-in-Van ofron një nivel të lartë fleksibiliteti midis hapësirës së ngarkesës dhe akomodimit të pasagjerëve. Mbështetjet e sediljeve mund të palosen totalisht dhe e gjithë sedilja bie përpara ose mund të hiqet plotësisht për të lejuar përdorimin maksimal të hapësirës së ngarkesës.