Hapësirë për të gjithë ekuipazhin

Transit Connect Double Cab-In-Van

Duaje atë që bën

Transit Connect Active

FORD TRANSIT CONNECT VAN

Transit Connect Van kombinon fuqinë e markës tregtare Ford Transit me teknologjinë më të fundit për t'ju ndihmuar të punoni më inteligjente.

Furgoni Transit Connect vjen me një rresht të vetëm sediljesh për të maksimizuar hapësirën tuaj të ngarkesës.

I disponueshëm në opsione me bazë të shkurtër (SWB) ose me bazë të gjatë (LWB), furgoni Transit Connect ofron deri në 3.6 metra kub hapësirë ​​ngarkese dhe mund të transportojë deri në 982 kg ngarkesë*. Dhe me një ndarje të zgjuar të ngarkesës, do të jeni në gjendje të transportoni edhe sende të gjata e të vështira.

Ky furgon i jashtëzakonshëm me përmasa mesatare është i mbushur me teknologji të sofistikuara, duke përfshirë Active Park Assist, Traffic Sign Recognition dhe SYNC 3. Këto sisteme punojnë së bashku për t'ju ndihmuar të qëndroni gjithmonë në kontroll të situatës.

SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

MOTORI ME NAFTE FORD ECOBLUE

Motorët tanë me naftë 75 PS, 100 PS dhe 120 PS TDCi bëjnë ju impresionojne me fuqinë e tyre të rafinuar dhe efikasitetin e shkëlqyer Pavarësisht nëse furgoni juaj Transit Connect është në rrugët e qytetit ose në udhëtime të  gjata në autostradë, forca tërheqëse/shtytëse e tyre është e paçmuar në pjerrësi ose kur parakaloni.

NJOHJA E SHENJAVE TË TRAFIKUT

Pavarësisht nëse shenjat janë në anë të rrugës ose sipër saj, të përhershme ose të përkohshme, Traffic Sign Recognition mund t'i identifikojë ato. Një ikonë shpejtësie ose një shenjë shfaqet në kroskotin e Transit Connect Van dhe ndryshon sa herë që zbulon se po futeni në një rrugë me kufi të ri shpejtësie.

ACTIVE PARK ASSIST (NDIHMA GJATE PARKIMIT)

Active Park Assist mund t'ju ndihmojë të parkoni në hapësira parkimi të ndryshme. Thjesht shtypni një buton dhe sensorët e këtij sistemi inovativ gjejnë një hapësirë ​​të përshtatshme ndërsa kaloni me makinë. Më pas ai drejtohet automatikisht në furgonin tuaj Transit Connect. E gjitha çfarë duhet të bëni është të përdorni marshin, frenat dhe gazin (duke ndjekur udhëzimet në ekran dhe sinjalet zanore). 

APLIKACIONI I BIZNESIT PËR TË QËNË GJITHMONË NË KONTROLL

Pavarësisht nëse zotëroni një furgon ose menaxhoni një flotë deri në pesë furgona, aplikacioni FordPass Pro ju tregon anën e tyre inteligjente. I krijuar posaçërisht për automjetet e biznesit, me veçori si SecurityAlert dhe Vehicle Health Alerts, FordPass Pro ju ndihmon të mbani furgonët tuaj në rrugë, ngarkesën tuaj të sigurt dhe biznesin tuaj të lëvizë në këtë botë gjithnjë në zhvillim.

PRE-COLLISION ASSIST (NDIHMA PARA PËRPLASJES)

Ndihma para përplasjes zbulon automjetet dhe këmbësorët në rrugën përpara ose që mund ti afrohen furgonit tuaj dhe ju paralajmëron për praninë e tyre. Nëse nuk përgjigjeni, sistemi frenon automatikisht. Kjo teknologji është krijuar për të ndihmuar në zvogëlimin e forces së aksidenteve ose të ndihmojë në shmangien e tyre krejtësisht, dhe funksionon kur jeni duke e drejtuar mjetin me shpejtësi deri në 80 km/h (50 mph).