Takes team and tools

ford transit custom double cab-in-van

FORD TRANSIT CUSTOM ME DOPIO KABINE

I forte, i gjithanshem dhe e përshtatshem. Transit Custom Double-Cab-in-Van kombinon komoditetin e pasagjerëve me rezistencën e njohur të Ford Transit. Pra, në këtë furgon mund ta transportoni lehtësisht ekipin tuaj dhe mjetet e tij në punë.

Zgjidhni midis dy ose tre vendeve përpara. Plus, një rresht i dytë i gjerë i ndenjëseve lejon tre pasagjerë shtesë. Një pjesë e fiksuar më pas ndan rreshtin e dytë të sediljeve nga hapësira e pasme e ngarkesës.

Gjithashtu me dy opsione të disponueshme të bazës, Transit Custom Double Cab-in-Van ka deri në 4,4 metra kub kapacitet ngarkese në variantin L2 (bazë e gjatë). Kjo është e mjaftueshme për dy europaleta standarte, mese mjaftueshem për një furgon të mesëm.

 

FORD TRANSIT CUSTOM ME DOPIO KABINE

TIPARET KRYESORE

FORDPASS CONNECT ËSHTË ÇELËSI PËR NJË BOTË MË TË LIDHUR

Transit Custom Double Cab-in-Van i ri është i disponueshëm me një modem FordPass Connect. Sistemi ofron një sërë përfitimesh të fuqishme, duke përfshirë deri në 4G WiFi për deri në dhjetë pajisje dhe përditësime të trafikut në kohë reale të ofruara direkt në sistemin tuaj të navigimit SYNC 3. Kur kombinohet me aplikacionin e smartfonëve FordPass Pro, ju jep mundesine te kontrolloni nëse keni mbyllur dyert ose nese doni ti zhbllokoni ato nga distanca. Ju gjithashtu mund të monitoroni statusin e deri në pesë automjeteve të tjera te lidhura me Ford Connect dhe madje të kontrolloni nëse kërkohet ndonjë mirëmbajtje.

SYNC 3. PËR NJË PËRVOJË TË PAHARRUESHME

Ford SYNC 3 është një sistem i avancuar që ju mundëson të qëndroni të lidhur dhe të kontrolloni telefonin, muzikën dhe sistemin tuaj të navigimit. Zgjidhni ose komandat zanore ose ekranin 6"me prekje, me ngjyra, me gjeste, me kapje dhe rrëshqitje për navigim me te lehte. Live Traffic mund t'ju ndihmojë të shmangni bllokimet e rrugeve. Ju madje mund të nxirrni një listë të restoranteve lokale thjesht duke shtypur butonin " I’m hungry ".

TRANSIT CUSTOM DOUBLE CAB-IN-VAN ËSHTË ZYRA JUAJ NË LËVIZJE

Sedilja fleksibël e pasagjerit në kabinën "Transit Custom Double Cab" vjen me hapësirë ​​​​nën sedilje me akses të lehtë që është mjaft e madhe për të ruajtur një laptop, skedarë dhe pajisje të tjera të dobishme zyre. Në seritë Trend, Limited dhe Sport, sedilja disponohet me një tavolinë të palosshme, e vendosur në pjesën e sipërme të sediljes qendrore. Kjo tavolinë ka një sipërfaqe të përdorshme prej 345 mm x 240 mm, që do të thotë se mund të vendosni lehtësisht një laptop ose një bllok në të. Tavolina e palosshme përmban gjithashtu dy mbajtëse filxhani, një prerje stilolapsi dhe një rrip elastik mbajtës.

 

PRIZAT E KARIKIMIT

Ka një ndarje sipër timonit / grupit të instrumenteve të kabinës të Transit Custom Double Cab  ë i mundëson lehtësisht një sërë veçorish të dobishme. Për shembull, ka një prizë 12 V, një hyrje ndihmëse dhe një port standard USB. Një prizë e dytë e energjisë 12 V dhe një port USB janë gjithashtu të vendosura në mënyrë të përshtatshme pranë ndërruesit të marsheve. Keni gjithashtu edhe një prizë 240 V, e cila furnizon 150 Watt energji.

MBROJTJE MAKSIME ME NJE STRUKTURE SUPER TË FORTË

I ndertuar prej materiali celiku me rezistencë ultra të lartë përbëjnë më shumë se 40% të trupit të Transit Custom te ri, duke përfshirë pjesë të qelizës së sigurisë së pasagjerëve. Kjo e bën atë një furgon jashtëzakonisht të lehtë dhe rezistent ndaj përplasjeve. Dizajni i trupit është optimizuar gjithashtu, duke përdorur mbi 4,500 simulime kompjuterike dhe 30 teste përplasjeje të plotë të automjeteve.