Prano asgjë më pak

ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

Me një dizajn të fortë, të ri dhe aftësi të përmirësuara, Ford Transit Custom Trail është krijuar për të siguruar që biznesi juaj të vazhdojë të ecë.

Diferenciali i tij mekanik me rrëshqitje të kufizuar (vetëm transmisioni manual) përmirëson drejtimin e Tranzit Custom Trail kur vozitni nga rruga e rrahur duke dërguar fuqi te rrotat me tërheqjen më të madhe. Ndërsa një sërë motorësh të sofistikuar përmirësojnë efikasitetin dhe reduktojnë emetimet.

Stili i jashtëm i mrekullueshëm i Transit Custom Trail, duke përfshirë një grilë unike të përparme me germa të theksuara FORD, ju sigurojnë që të dalloheni kudo që të jeni. Dhe rrotat e aliazhit 16" me 10 fole kompletojnë pamjen.

VEÇORITË KRYESORE

Kur puna të çon përtej të zakonshmes, të duhet një furgon ku mund të mbështetesh. Me një diferencial mekanik me rrëshqitje të kufizuar (vetëm transmision manual), Tranzit Custom Trail ju ndihmon të arrini edhe destinacionet më të largëta. Dhe një dizajn i ri impozant me binarët opsionalë të çatisë dhe shkallët anësore siguron që ju të dalloheni nga turma.

MOTORR FORD ECOBOOST HYBRID

Tranzit Custom Trail ofrohet si një EcoBoost Hybrid. Kjo teknologji hibride ndihmon në reduktimin e konsumit të karburantit dhe uljen e emetimeve, me një motor elektrik të vogël me bateri që ofron mbështetje shtesë për motorin me djegie kur nevojitet. Energjia kinetike dhe frenimi rigjenerues rimbushin baterinë hibride 48 volt ndërsa jeni duke vozitur.

DIFERENCIAL I KUFIZUAR MEKANIK ME RRËSHQITJE

Tranzit Custom Trail është ndërtuar për t'ju ndihmuar të trajtoni me lehtësi terrenin sfidues. I disponueshëm në automjetet me transmision manual, diferenciali mekanik me rrëshqitje të kufizuar redukton centrifugimin e padëshiruar të rrotave, veçanërisht në sipërfaqe të lirshme ose të pabarabarta, duke e drejtuar fuqinë te rrota me tërheqjen më të madhe. Kjo ju ndihmon të ecni përpara dhe përmirëson qëndrueshmërinë e furgonit kur keni më shumë nevojë për të. 

Motorr Ford ecoblue diesel

Trajtimi i ri Transit Custom Trail përmban një sërë motorësh të fuqishëm, të pastër dhe të rafinuar me naftë 2.0 litra Ford EcoBlue, me katër grupe fuqish të disponueshme që ofrojnë deri në 185 kuaj fuqi. Çdo motor plotëson standardet e rrepta të emetimit Euro 6.2.