Më shumë stil. Më shumë kuptim.

new ford transit custom ms-rt

Transit Custom Plug-In Hybrid

Accept nothing less

new ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM VAN

Ford Transit Custom Van ka qenë gjithmonë i njohur për qëndrueshmërinë, funksionalitetin dhe besueshmërinë e tij. Tani, furgoni ofron një gamë edhe më të gjerë karakteristikash inovative dhe teknologjish inteligjente.

Ford Transit Custom Van është i disponueshëm në një numër te ndryshem motorësh, duke përfshirë si furgon hibrid plug-in,si edhe kombinime të ndryshme të çatisë dhe bazës, në rast se keni nevojë për një furgon me çati të lartë ose jeni duke mbajtur ngarkesa më të gjata. Çfarëdo nevoje që janë unike për biznesin tuaj, Ford Transit Custom Van është ndërtuar për të përmirësuar mënyrën se si veproni.

TRANSIT CUSTOM VAN

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

NDIHMA PARA PËRPLASJES

Ndihma para përplasjes mban një sy vigjilent në rrugën përpara duke monitoruar afërsinë e furgonit tuaj me këmbësorët dhe automjetet e tjera. Sistemi mund t'ju lajmërojë për një përplasje të mundshme dhe më pas mund edhe te frenoje automatikisht nëse nuk përgjigjeni. Projektuar për shpejtësi deri në 50 mph (80 km/h) (në kushte normale të rrugës).

FIKSIMI I NGARKESES

Pikat e poshtme, të montuara në muret anësore e bëjnë më të lehtë aksesin kur përpiqeni të siguroni ngarkesën. Mbajtja pa pengesa e ngarkeses ne dysheme mundëson qe dyshemeja të pastrohet lehtë. Pikat e fiksimit shtesë të ndërtuara në strukturën e furgonit janë secila në gjendje për një ngarkesë mbresëlënëse prej 30 kg.

FORCA E RROTULLIMIT

Një rreth rrotullimi ne vetëm 10,9 metra, do të thotë se manovrat e ngushta në furgonin New Transit Custom janë jashtëzakonisht të lehta për një furgon përmasave të tij. Një arsye më shumë se përse furgoni Transit Custom është furgoni i përsosur i biznesit, veçanërisht nëse operoni rregullisht në qytet, me shumë ulje të ngarkimit dhe dërgesës.

ACTIVE PARK ASSIST E BËN PARKIM MË TË LEHTË

Të ndalosh për një dërgesë në një rrugë të ngarkuar nuk është gjithmonë e lehtë. Sidomos me një hapësirë ​​​​të mbyllur të ngarkesës së pasme dhe dukshmëri të kufizuar. Active Park Assist mund të identifikojë hapësirat e përshtatshme dhe më pas të drejtojë në mënyrë të sigurt furgonin tuaj të personalizuar Transit. Ju duhet vetëm të kontrolloni frenat dhe marshin. sapo puna juaj të ketë mbaruar, Park-Out. Assist mund t'ju largojë edhe nga hapësirat paralele.

TEKNOLOGJIA “GEOFENCING”

E disponueshme në automjetet me një sistem motorik hibrid, teknologjia “geofencing” është projektuar për të ndihmuar në përmirësimin e cilësisë së ajrit lokal. Transit Custom mund të zbulojë kur hyn në një zonë te mbipopulluar ose zonë me emetim të ulët dhe më pas të kalojë automatikisht në modalitetin e lëvizjes vetëm elektrike. Përdoruesit mund të krijojnë gjithashtu "zona të gjelbra" të personalizuara për të reduktuar emetimet pranë shkollave, në zonat urbane dhe magazina. 

I DISPONUESHEM SI FURGON HYBRID PLUG-IN

Transit Custom Van Plug-in Hybrid kombinon një motor elektrik me bateri me motorin e tij EcoBoost 1.0 litërsh. Modalitetet e zgjedhura EV ju lejojnë të ndërroni fuqinë e lëvizjes midis motorit elektrik, motorit me benzinë ​​ose nëpërmjet një kombinimi efikas të karburantit të të dyjave. I aftë për zero emetime, ngarje vetëm me energji elektrike deri në një distancë deri në 27 milje. Ideale nëse operoni në qytet apo zona interurbane.