Më e fortë se kurrë

Kabina e shasisë tani e disponueshme si 5 tonëshe

Gati për të punuar kudo që jeni

Ford transit chassis single cab

Gati për të punuar gjatë gjithë kohës

Ford transit chassis single cab

E bën punën e vështirë të lehtë

Ford transit chassis single cab

FORD TRANSIT CHASSIS SINGLE CAB

Shtretër të sheshtë, makineri, furgona frigoriferë, ose pothuajse çdo gjë tjetër… Ka një arsye pse Kabina e Shasisë Transit është zgjedhja e automjetit për konvertimin e furgonit.

Rreshti i vetëm i kabinës së vetme të shasisë transit maksimizon hapësirën e disponueshme për transportin e mallrave.

Nga L2 (bazë e mesme e rrotave) deri te L5 (bazë rrotash shumë e gjatë), çdo derivat i shasisë Transit Single Cab është ndërtuar me një shasi të fortë me kornizë shkallësh. Dhe me një model të ri 5-tonësh të disponueshëm, ju keni një bazë të sheshtë dhe të fortë mbi të cilën mund të ndërtoni automjetin tuaj të përsosur, si të doni, me deri në 2960 kg ngarkesë.

E fortë, e besueshme dhe e gjithanshme. Kabina e vetme e shasisë transit është ndërtuar me qëllim për të përmbushur kërkesat unike të biznesit tuaj.

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHËM

VEÇORITË KRYESORE

FORCË SHTESË ME 5-TON

Varianti i ri GVM 5-tonësh (Gross Vehicle Mass) sjell kapacitetin më të madh të ngarkesës ndonjëherë në kabinën e shasisë transit, duke ju lejuar të mbani me efikasitet një ngarkesë deri në 2,960 kg.

Kjo forcë shtesë e bën 5-tonin një kandidat ideal për konvertime të rënda. Dhe me të gjitha bazat aktuale të rrotave të kabinës së shasisë në dispozicion (L3, L4, L5), ai ofron shkathtësinë përfundimtare për çdo gjë që ju nevojitet.

Më e ashpër se kurrë. Ky transit i ri, ultra i fortë është gati për të punuar.

BESIMI NË KUSHTE TË NDRYSHUESHME

Rrugë dimërore të akullta, pista aksesi me baltë - kudo që ju çon biznesi juaj, "Të gjitha rrotat" (AWD) ju jep besimin për të shkuar atje. Inteligjent me lëvizje me të gjitha rrotat është një sistem çift rrotullues sipas kërkesës që ofron përparim të sigurt mbi sipërfaqet sfiduese. Me prekjen e një butoni ose në përgjigje të kushteve të drejtimit, AWD ju mban ju dhe ngarkesën tuaj drejtpërdrejt në rrugë. Dhe për një shtim në peshë prej vetëm -60 kg, ju merrni shkathtësi të shtuar pa sakrifikuar ngarkesën.

MOTORR FORD ECOBLUE DIESEL

Me një sërë mjetesh të avancuara hibride ose me naftë, kabina e vetme e shasisë është përzierja e përsosur e fuqisë dhe efikasitetit. Katër motorët me naftë 2.0 litra Ford EcoBlue ofrojnë deri në 170 kuaj fuqi dhe 415 Nm çift rrotullues. Për herë të parë, mund të zgjidhni gjithashtu një motor Ford EcoBlue Hybrid, duke ndihmuar në maksimizimin e efikasitetit dhe minimizimin e emetimeve. Dhe për të përmbushur rregulloret e rrepta të emetimeve, kabina e vetme e shasisë transit është gjithashtu e disponueshme me një motor nafte Heavy Duty 130 PS ose 170 PS.

KONTROLL ADAPTIV CRUISE

Vendosni ritmin tuaj me kontrollin inteligjent adaptiv të lundrimit. Sistemi mund të identifikojë kufirin mbizotërues të shpejtësisë dhe të ruajë automatikisht shpejtësinë tuaj të zgjedhur brenda kufirit të zbuluar. Teknologjia e avancuar e radarit skanon për trafik më të ngadaltë përpara jush dhe mund të rregullojë automatikisht shpejtësinë tuaj për të ruajtur një hapësirë ​​të paracaktuar nga automjeti përpara. Kur trafiku të jetë pastruar, kabina e vetme e shasisë tranzite do të rifillojë shpejtësinë e parazgjedhur.

KONTROLLI MAKSIMAL I KËNDIT

Kontrolli i vektorit të rrotullimit të rrotullimit reagon në sipërfaqen e rrugës 100 herë në sekondë. (Kjo është 33 herë më e shpejtë se sa hap e mbyll sytë.) Duke përdorur këtë informacion, ai balancon sasinë e fuqisë së dhënë në secilën prej dy rrotave të përparme të kabinës së vetme të shasisë transit. Kjo maksimizon kapjen dhe mpreh trajtimin, duke ju ndihmuar të rrumbullakosni qoshet dhe mbi valëzimet në rrugë.

STABILIZIMI I ERËS ANËSORE

Kabina e vetme e shasisë tranzit e ndihmon shoferin të qëndrojë në korsi në kushte të forta dhe me stuhi, duke përdorur sistemin Elektronik të Kontrollit të Stabilitetit. Sistemi ndjen kur furgoni po preket nga erërat e kundërta dhe ndihmon në stabilizimin e tij.


KONVERSIONET TRANSIT

Kabina e shasisë Ford Transit është e njohur për shkathtësinë dhe fleksibilitetin e saj. I disponueshëm në pesë variante opsionale Bruto Vehicle Mass (GVM), ai është platforma ideale për një gamë të gjerë konvertimesh me porosi. Modeli i ri 5-ton rrit kapacitetin maksimal të ngarkesës në 2,960 kg, ideal për konvertime të rënda dhe për të bërë punë të shkurtër të çdo pune.