KARAKTERISTIKAT KRYESORE TE KUGA VIGNALE

  • Disqe aliazhi 19” me luster nikel
  • Fenerët e plotë LED
  • Porta e pasme me energji pa duar
  • Timoni me ngrohje
  • Sedilje lëkure Vignale
  • Ngrohja e sediljeve të përparme dhe të pasme