Karakteristikat kryesore te PUMA ST –Line X Gold Edition

 • Disqe aliazhi 18" me 5 cepa me fije ari
 • Fenerët e projektorit me dritat LED të ditës dhe llambat e përparme të mjegullës
 • Llambat e pasme LED
 • Xhami i pasmë i privatësisë
 • Xhami i xhamit me ngrohje të shpejtë
 • Kompleti i stilimit të trupit ST-Line me grilë unike dhe spoiler të madh të pasëm me ngjyrë të trupit
 • Pezullim sportiv
 • Bojë ekskluzive me ngjyrën e trupit Grey Matter
 • Komplet instrumentesh të plotë dixhital 12.3".
 • Navigacion Ford SYNC 3 me ekran me prekje 8", sistem audio premium B&O, radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, 2 x USB dhe 10 altoparlantë dhe subwoofer plus FordPass Connect
 • Mbështjellësi i karikimit me valë
 • Butoni i fillimit të energjisë
 • Derë e pasme manuale
 • Mënyrat e vozitjes së zgjedhur - Normale, Eko, Sportive, Rrëshqitëse & Trail
 • Kontrolli automatik i temperaturës elektronike (EATC)
 • Rregullimi manual i sediljes së shoferit në 4 drejtime me rregullim të mesit
 • Sedilje manuale e pasagjerit me 4 drejtime me mbështetje lumbare dhe funksion masazhi
 • Sediljet e përparme me ngrohje dhe timoni me ngrohje
 • Fenerët automatikë me rreze automatike të lartë dhe fshirëse automatike me sensorë shiu
 • Hapësira e zgjatur e boot-hapësirës së Ford MegaBox
 • Sensorë parkimi para dhe pas
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Kontrolli inteligjent i lundrimit adaptiv
 • BLIS me CTA dhe frenim aktiv
 • Active Park Assist