Karakteristikat kryesore të TOURNEO CONNECT

 • Parakolp i përparmë me insert Chrome
 • Doreza e derës së jashtme me ngjyrë trupi
 • Doreza e jashtme e portës së pasme me ngjyrë trupi
 • Mbarimi i pasqyrës së jashtme me ngjyrë të zezë
 • Pasqyra me ngrohje të palosshme me dy fuqi
 • Fshirës automatike të xhamit të përparmë
 • Xhami i lyer i pasëm i errët
 • Raft çati Shina të lyera me argjend
 • Paketa e sediljeve 22
 • Paketa e veçorive ICE 4
 • 6 Altoparlantë
 • Media Hub 2X USB dhe njësia e pasme USB
 • Regjistrimi i ajrit Chrome
 • Niveli 4 i panelit qendror
 • Paneli i instrumenteve i lyer
 • Pasqyrë e brendshme elektrokrome
 • Paneli i dekorimit të derës - Niveli 2
 • Doreza e ndërrimit të marsheve Sensico
 • Magazinimi i pasagjerit nën sedilje
 • Mbështetja e mesit të pasagjerëve
 • Tabela e sediljes së përparme
 • Ngrohja e sediljes së shoferit
 • Ngrohja e sediljes së pasagjerit