Fuqi e re. I njëjti partner i besuar.

new transit 5-tonne van

Ndërtuar për punët më të vështira

New ford transit trail

Askush nuk e njeh furgonin tuaj më mirë se ju

FURGON TRANSIT

Teknologji më e zgjuar, më e dobishme dhe më e lidhur. Motorë më të fuqishëm dhe efikas. Performancë e gjithanshme me opsionin inteligjent All-Wheel Drive. Një dizajn i ri i mrekullueshëm. Dhe tani edhe më shumë forcë me modelin e ri 5-tonësh. Ky është Ford Transit-i ynë më i fortë dhe më i besuar deri më tani.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Një, dy ose më shumë pasagjerë. Gjatësia e trupit L2, L3 dhe L4. Lartësitë e çatisë H2 dhe H3.

Zgjidhni një Ford Transit dhe mund ta konfiguroni për biznesin tuaj.

VAN

Hapësirë dhe kapacitet maksimal i ngarkesës.

Transit Van ka kapacitetin më të madh të ngarkesës në gamën e Ford Transit. Me tre bazat e gjatësive dhe dy opsione lartësie, Transit Van ofron deri në 15.1 metra kub hapësirë ​​ngarkese. Ka qasje të lehtë në të gjithë atë hapësirë ​​përmes derës anësore rrëshqitëse  dhe dyerve të pasme me lartësi të plotë.

FUGON DOPIO KABINË

Transport i sigurt për njerëzit dhe pajisjet e tyre.

I disponueshëm në tre baza te ndryshme gjatesie dhe dy opsione lartësie, Transit Double Cab-in-Van është krijuar me qëllim për të transportuar me lehtësi deri në shtatë persona. Dyert anësore të rrëshqitshme plotësisht me xham i japin akses të lehtë katër sediljeve të rreshtit të dytë. Pas pjesës ndarese, ka ende deri në 10.6 metra kub hapësirë ​​ngarkese.

DIZAJNI DHE TEKNOLOGJIA

Pjesa e jashtme e Ford Transit më të fundit sjell një pamje të re në dizajnin ikonik. Ndërsa brenda, kabina e krijuar në mënyrë inteligjente përmban një panel të ri instrumentesh dhe ju jell në majë të gishtave një sërë teknologjish të avancuara.

SHIKO ÇFARË E BËN NDRYSHE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KAPACITETI I NGARKESËS

Transit ofron hapësirë ​​mbresëlënëse ngarkese në të tre dimensionet, gjatësinë e ngarkesës, gjerësinë (nga harku i rrotave në harkun e rrotave) dhe lartësinë e brendshme të përdorshme. Me 15,1 metra kub hapësirë ​​ngarkese, ju mund të vendosni ngarkesë mbi 3 metra të gjatë. Dhe me modelin e ri 5-tonësh që ofron një kapacitet mbajtës deri në 2.4 ton, nuk do t'ju mungojë kurrë hapësira ose aftësia për të transportuar pothuajse çdo gjë. Dyert e gjera anësore, lartësia e optimizuar e hapjes dhe dera  e pasme sigurojnë akses të lehtë per ngarkesën tuaj.

MOTORI 2.0L ECOBLUE DIESEL

Duke shfaqur një sërë motorësh të avancuar 2.0-litërsh Ford EcoBlue me naftë, Transit është më i fuqishëm dhe më efikas se kurrë. Me katër grupe fuqish të disponueshme, që ofrojnë deri në 185 kuaj fuqi, ju jeni të garantuar që do të gjeni atë që plotëson nevojat tuaja specifike.

MJETE ELEKTRIKE HIBRID I BUTË

Për të ndihmuar në maksimizimin e efikasitetit, Transit tani është i disponueshëm si një Ecoblue Hybrid. Një motor elektrik i vogël me bateri punon me motorin konvencional për të ndihmuar në uljen e konsumit të karburantit kur kërkesa për energji është e ulët.

NDIHMA PARA PËRPLASJES

Ndihma para përplasjes me zbulimin e këmbësorëve përdor teknologjinë e radarit dhe kamerës për të skanuar rrugën përpara. Nëse zbulohet një rrezik përplasjeje me një automjet, këmbësor ose çiklist, atëherë ai do t'ju japë një paralajmërim. Nëse nuk përgjigjeni në kohë, sistemi mund të frenojë automatikisht deri në forcën e plotë të frenimit për të ndihmuar në uljen e impaktit të përplasjes ose edhe eliminimin total të përplasjeve ballore.

FUQI SHTESË ME 5-TONË

Varianti i ri GVM 5-tonësh (Gross Vehicle Mass) sjell kapacitetin më të madh të ngarkesës  te mbajtur ndonjëherë në një furgonin Transit, duke ju lejuar të mbani me efikasitet një ngarkesë prej 2,457 kg.

Kjo forcë shtesë e bën 5-tonshin një kandidat ideal për transport lendesh të rënda. Baza më e madhe e akseve dhe konfigurimi i trupit të Jumbo Van (L4 H3) ju siguron hapësirën, si dhe forcën, për të mbajtur ose konvertuar. Zgjedhja e përsosur për çdo nevojë tuajën.

Më i ashpër se kurrë. Transiti i ri, ultra i fortë është gati për të punuar.

INTELIGJENT ME TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Rrugë dimërore të akullta, pista balte - kudo që ju çon biznesi juaj, "Të gjitha rrotat aktive" (AWD) ju japin besimin për të shkuar kudo. Sistemi intelisgjent AWD ofron drejtim të sigurt mbi sipërfaqet sfiduese. Me prekjen e një butoni ose në përgjigje të kushteve të drejtimit, AWD ju mban ju dhe ngarkesën tuaj te sigurt në rrugë. Dhe për një shtim në peshë prej vetëm -60 kg, ju merrni fuqi të shtuar pa sakrifikuar ngarkesën.