Lorem ipsum

KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FOCUS ST

  • Lidhje me fole 19" 5x2, me fije mat magnetit
  • Fenerët LED me matricë dinamike duke përfshirë ndriçimin pa shkëlqim
  • Dritat e pasme LED
  • Pasqyra të dyerve të palosshme me energji elektrike, me ngrohje, me llamba me pellg dhe tregues anësor
  • Xhami i privatësisë së pasme
  • Xham me ngrohje të shpejtë