KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË FOCUS TITANIUM VIGNALE

  • Aliazhe 17" 5x3 me fole, me mbarim të përpunuar gri Pearl, me mini rrotë rezervë
  • Fenerët LED të plotë të fiksuar me drita LED gjatë ditës
  • Navigacion Ford SYNC 4 me ekran me prekje 13,2'', radio DAB, Asistencë Emergjente, Apple Carplay & Android Auto, B&O Premium Audio me 10 altoparlantë, FordPass Connect
  • Hyrja pa çelës dhe fillimi pa çelës
  • Cruise Control inc. Kufizues i rregullueshëm i shpejtësisë
  • Grupi i plotë dixhital 12,3".