Botim i kufizuar, emocione të pakufizuara

New ford ranger raptor special edition

I sigurt në rrugë, i patrembur jashtë saj

New ford ranger raptor special edition

NEW FORD RANGER RAPTOR SPECIAL EDITION

Ranger Raptor – varianti më i ashpër dhe me performancën më të lartë i pick-up-it më të shitur në Evropë – sapo u bë edhe më i dëshirueshëm në formën e modelit të New Ranger Raptor Special Edition, me përmirësime unike të dizajnit brenda dhe jashtë.

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHËM

SHIKONI ÇFARË RANGER RAPTOR SPECIAL EDITION MUND TË BËJ

Filmuar në kushte të kontrolluara në grupe filmash të mbyllur duke përdorur shoferë profesionistë marifet. Mos u përpiqni të rikrijoni ose rikrijoni marifetet e treguara.

PREZENCË NË RRUGË

Ford Ranger Raptor Edicioni i Ri Special jep të gjithë performancën e jashtëzakonshme të Ranger Raptor. Duke shfaqur një përzgjedhje të bojrave të theksuara "Blue Performance", "Conquer Grey" dhe "Frozen White", versioni i ri i Ranger Raptor Special Edition shton paketën unike të edicionit special të Raptor dhe ngjyrën ekskluzive të theksuar të zezë mat me thekse të kuqe. Ranger Raptor Special Edition është marrja më e mirë.

PJESA E BRENDSHME E BOLLSHME

Brenda brendësisë së dyfishtë të kabinës së Ranger Raptor Special Edition, jepet një ndjesi edhe më sportive, me porosi, me qepje të kuqe për timonin, panelin e instrumenteve dhe kartat e dyerve. Sediljet standarde prej lëkure me kokrrizë të lartë janë të dizajnuara për të qenë të rehatshme dhe mbështetëse qoftë në terrenin e ashpër apo autostradë të lëmuar, tani me qepje ekskluzive të kuqe dhe panel instrumentesh Raceway Grey.