E ndërtuar për aventura

New ford ranger stormtrak

stuhia po vjen

New ford ranger stormtrak

Bëni një përshtypje

New ford ranger stormtrak

Ka ardhur një forcë e re

New ford ranger stormtrak

Duke ikur nga e perditshmja

New ford ranger stormtrak

NEW FORD RANGER STORMTRAK

Prezantimi i një force të re në pick-up premium 4x4. Me pamjen e tij të fuqishme dhe prezencën imponuese, New Ford Ranger Stormtrak jeton sipas trashëgimisë së tij Wildtrak - dhe më pas disa.

Ngjyra ekskluzive e trupit Rapid Red, aliazhet e zeza me shkëlqim dhe zbukurimet dhe dekorimet Stormtrak bëjnë një përshtypje të guximshme. Ndërsa motori i avancuar Bi-Turbo 213 PS me transmision automatik me dhjetë shpejtësi ju kujton se ky pick-up është vërtet një automjet për të gjithë terrenin. Po aq i aftë dhe i rehatshëm në rrugët e qytetit dhe korsitë e fshatit, po aq sa është në shtigje dhe shtigje të prishura.

shikoni çfarë e bën të ndryshëm

shikoni çfarë RANGER STORMTRAK mund të bëj

veçoritë kryesore

NJË FORCË PËR Tu LARGUAR

I ndërtuar për të lënë përshtypje, Stormtrak u drejtohet rrënjëve të tij Wildtrak, duke kthyer kokën ndërsa shkon pa mundim kudo që të çon rruga. Lidhjet mahnitëse të zeza 18" të veshur me goma për të gjithë terrenin vendosin tonin: pamje e fuqishme me veçori praktike. Pavarësisht nëse zgjidhni ngjyrën e bardhë të ngrirë, blunë rrufe ose ngjyrën unike të Stormtrak Rapid Red, pjesët e jashtme të zeza me shkëlqim me thekse të kuqe do të plotësojnë Në mënyrë perfekte.Me ndarjen opsionale të shtratit të ngarkesës dhe paketën elektrike të grilave të disponueshme, New Ranger Stormtrak ka gjithçka të mbuluar.

SYRI I STUHIsë

Çfarëdo që ndodh jashtë, brenda Stormtrak gjithçka është e qetë, e rehatshme dhe pa mundim nën kontroll. Një mori detajesh premium të brendshme ju ndihmojnë të ndiheni si në shtëpi. Sediljet prej lëkure cilësore me qepje të detajeve në ngjyrë të kuqe race, pllaka me gërvishtje me ndriçim dhe dekorime unike Stormtrak i mbajnë gjërat të duken të mprehta. Nga pozicioni komandues i drejtimit, ka një mori teknologjish të arritshme me ekran me prekje me ngjyra të plota, navigim, njohje të shenjave të trafikut dhe sensorë të plotë parkimi me kamerë mbrapa. Duke punuar me qetësi në sfond, FordPass Connect ju mban të lidhur me botën jashtë.