I thyer nga natyra, i guximshëm nga dizajni

New ford ranger wolftrak

Drejtoni paketën

New ford ranger wolftrak

Delikat nuk do të thotë i zbutur

New ford ranger wolftrak

Ku do të të çojë?

new ford ranger wolftrak

NEW FORD RANGER WOLFTRAK

Vërtetë ndaj rrënjëve të tij XLT të bëra të gjitha, kamionçinë i ri Ford Ranger Wolftrak 4x4 jo vetëm që duket i rëndësishëm, por edhe e luan atë.

Me SAT NAV, lidhjet e zeza mat, shiritin sportiv dhe një fund të butë gri të nënvlerësuar, Wolftrak nxjerr një forcë të qetë. Por nën pamjen e jashtme të qetë, ka një central elektrik gati për të performuar. Me diferencialin e kyçjes si standard dhe motorin tonë të avancuar 2.0L 170PS EcoBlue, i cili jep fuqi të bollshme të kombinuara me transmisionin manual me gjashtë shpejtësi, ju garantoni menaxhim të sigurt Ranger. Së bashku me aftësitë karakteristike të peshës së rëndë prej 1,000 kg dhe aftësive tërheqëse* 3,500 kg, New Ranger Wolftrak ofron vërtet.

shikoni çfarë e bën të ndryshëm

shiko çfarë RANGER WOLFTRAK mund të bëj

veçoritë kryesore

DUKET QË NUK MASHTROn

Sado i ashpër sa duket, Wolftrak i ri merr stilin e ashpër dhe jo të pakuptimtë të Ranger-it dhe përmirëson anten. Në ngjyrat delikate Sea Grey ose ngjyrat unike të trupit të Wolfrak Conquer Grey, pjesa e jashtme e përmirësuar është e nënvlerësuar, por shumë e fortë. Lidhjet e zeza mat 17" plotësohen nga grilat e përputhshme, anashkalimet, kapakët e pasqyrave, dorezat e dyerve, pllaka e përparme e rrëshqitjes, shiriti sportiv me këmbë të gjata dhe SAT NAV. Gomat për të gjithë terrenin dhe diferenciali mbyllës si çimento standarde kredencialet jashtë rrugës së Wolftrak. Në dispozicion si kabina e dyfishtë me spërkatje në shtratin e shtratit që siguron mbrojtje maksimale nga çdo gjë që ju nevojitet për të mbajtur.

MIRË SE VINI NË shtëpinë e energjisë

Është një pikë vëzhgimi, një strehë nga moti, një zyrë në terren — stili i brendshëm i përmirësuar i Wolftrakut ofron më shumë se një kabinë jashtëzakonisht të rehatshme. Modemi FordPass Connect ofron lidhje si standard, duke përfshirë SAT NAV, Live Traffic dhe integrimin e smartfonëve. Detajet unike, si shtiza e panelit të instrumenteve me dekorimin Wolftrak, japin një ndjesi të përfunduar sa të rafinuar aq edhe praktike. Nën çizmet tuaja, dyshemetë e forta për çdo mot ofrojnë mbrojtje shtesë me finesë. Sepse ju mund të kontrolloni kushtet brenda Wolftrakut, edhe kur është i egër jashtë.