Kryeni punët e vështira

ford ranger regular cub

A duhet të jetë puna kaq argëtuese?

Ford ranger regular cub

Me porosi për biznesin tuaj

Ford ranger regular cub

FORD RANGER REGULAR CAB

Ka një arsye pse Ranger është pick-up më i shitur në Evropë*.

Me karroceri te hapur , i ndërtuar per pune te veshtira, çdo centimetër eshte I gatshem për punë. Mungesa e sediljeve të pasme e bën Ranger Regular Cab të kete nje shtrat me të zgjatur ngarkese për një kapacitet mbresëlënës prej 1252 kg 

Me një aftësi të jashtëzakonshme mbajtëse prej 1 ton, i aftë për të tërhequr deri në 3500 kg, plus një gamë të madhe motorësh: Ranger Super Cab e bën jetën tuaj më të lehtë

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

PIKAT E LIDHJES

Këto pika lidhëse në përputhje me DIN ju ndihmojnë të mbani ngarkesën në mënyrë të sigurt dhe të sigurt. Ato mund të jenë të brendshme ose të jashtme, dhe numri i pikave të lidhjes ndryshon në varësi të stilit të kabinës.

MOTORRËT FORD ECOBLUE

Duke shfaqur një sërë motorësh me naftë 2.0-litërsh Ford EcoBlue të gjeneratës së ardhshme, Ranger i ri është më i fuqishëm, më efikas dhe ka emetime më të ulëta se kurrë më parë. Me dy sisteme motorike të disponueshme, që ofrojnë deri në 170 kuaj fuqi dhe 420 Nm rrotulluime, të jeni të sigurtese do të gjeni mjetin e duhur për ju.

FORD EASY FUEL

Kjo teknologji e dobishme e bën pothuajse të pamundur vendosjen e karburantit të gabuar në automjetin tuaj, sepse gryka e gabuar thjesht nuk do të përshtatet. Akoma më mirë, duke qene se Ford Easy Fuel është një sistem pa kapak, nuk do t'ju duhet të prekni më kurrë një kapak të ndotur karburanti.

KARROCERI MBRESLENESE

Karroceria e ngarkesës Ranger Regular Cab ofron një vëllim mbresëlënës 1,8 metra kub. Ndonëse janë të forta, pikat e lidhjes në përputhje me DIN ju ndihmojnë të siguroni dhe bartni ngarkesat në mënyrë të sigurt.

NJË PLATFORMË PËR BIZNES

Kabina e shasisë Ford Ranger përbën një platformë ideale konvertimi për industritë e specializuara që mbështeten në automjete të forta, të besueshme dhe te kudondodhur. Bazuar në Ranger XL, konstruksioni i fortë I tij ofron një bazë të fortë për konvertime deri në 3,270 kg masë bruto të automjetit, me një kapacitet tërheqës për peshë të rëndë prej 3,500 kg. Me lëvizjen me katër rrota aktive si standard, Kabina e Shasisë ofron aftësini të  veçanta “off-road” të Ranger.