Mos ndiqni paketën

ford ranger ms-rt limited edition

Më shumë stil. Më shumë dramë. Më shumë ranger.

Ford ranger ms-rt limited edition

Rrezatoni besim

Ford ranger ms-rt limited edition

FORD RANGER MS-RT LIMITED EDITION

Duke e çuar marrjen tonë të jashtëzakonshme në nivelin tjetër. Kamioni luksoz premium 4x4 i Ford Ranger MS-RT është konvertimi i parë i personalizuar i Ford Ranger i disponueshëm direkt nga shitësi juaj i Ford-it. Ranger MS-RT mundësohet nga motori ynë me naftë 2.0L Ford EcoBlue 213 PS dhe është i disponueshëm si kabinë e dyfishtë.

shikoni çfarë e bën të ndryshëm

shikoni çfarë RANGER MS-RT mund të bëj

zgjidh modelin tënd

DOUBLE CAB

Ulëset e bollshme të rreshtit të dytë do të thotë se Ranger Double Cab ju çon ju dhe ekuipazhin tuaj në vend me gjithë komoditetin e një automjeti pasagjerësh premium.

veçoritë kryesore

RIDEFINIMI I Ranger

Është një ndeshje e krijuar në parajsë: Specialisti i konvertimit, MS-RT, takohet me kamionçinë premium Ford Ranger. Ekspertiza e stilimit të trupit të motorsportit plotëson aftësinë e pastër të fortë. Konvertimi i ri i Ford Ranger MS-RT përmban një çantë trupi me porosi dramatike të theksuar nga një paketë ngjitëse e mrekullueshme, thekse të zeza me shkëlqim dhe aliazhe ekskluzive të zeza OZ Racing 20" me rrethim të prerë diamanti. Ofrohet në kabinë e dyfishtë, Ranger MS-RT është mundësuar nga motori ynë kryesor 2.0L Ford EcoBlue 213 PS me naftë, me transmisionin automatik me 10 shpejtësi.

CUSTOM INTERIOR

Përmirësimet dramatike të jashtme janë një shijues i asaj që është brenda. Kaloni mbi pllakat gërvishtëse të markës MS-RT për të përjetuar timonin sportiv dhe komoditetin e sediljeve të punuara me dorë prej lëkure Eco dhe kamoshi të veshur me susta. Në të gjithë brendësinë MS-RT ka shtuar prekje të menduara, deri te tapetet e markës së dyshemesë. Me teknologjinë e duhur. SYNC 3 ofron info-argëtim të avancuar me ekran me prekje 8”, navigacion dhe kamerë me pamje nga pas. Më në fund, pllaka e ndërtimit MS-RT e shënon këtë konvertim të personalizuar të Ranger si diçka vërtet të veçantë.