Kudo që të çon puna

Ford ranger super cab

I ndërtuar për punë të vështira.

Ford ranger super cab

FORD RANGER SUPER CAB

I fortë, i aftë dhe i gatshëm për të punuar. Rreshti i dytë i sediljeve të Ranger Super Cab do të thotë që ju mund të mbani dy pasagjerë shtesë. Kjo është e përkryer kur keni nevojë për një palë duar shtesë. Edhe pse nuk bën kompromis në hapësirën e ngarkesës, Ranger Super Cab ofron ende një gjatësi mbresëlënëse të hapësirës së ngarkesës prej 1,847 mm (në dysheme pa shtrojë), dhe ka një arsye pse Ford Ranger është kamioni më i shitur në Evropë. † Me një aftësi të jashtëzakonshme mbajtëse prej 1 ton, i aftë për të tërhequr deri në 3500 kg, plus një gamë të madhe motorësh: Ranger Super Cab e bën jetën tuaj më të lehtë.

SHIKONI ÇFARË E BËN TË NDRYSHEM

TIPARET KRYESORE

MOTORRËT FORD ECOBLUE

Duke shfaqur një sërë motorësh me naftë 2.0-litërsh Ford EcoBlue të gjeneratës së ardhshme, Ranger i ri është më i fuqishëm, më efikas dhe ka emetime më të ulëta se kurrë më parë. Me tre grupe fuqish të disponueshme, që ofrojnë deri në 213 kuaj fuqi dhe 500 Nm rrotullime, të jeni të sigurtese do të gjeni mjetin e duhur për ju.

SEDILJET E RRESHTIT TË DYTË

Makina Ranger Super Cab përmban një rresht të dytë sediljesh, i cili ju lejon të mbani dy pasagjerë shtesë kur të keni nevojë. Ndërkohë që ofron një gjatësi mbresëlënëse, hapesire ngarkese prej 1,847 mm (në dysheme pa shtrojë) në mënyrë që të mund të mbani shumë në pjesën e pasme të Ranger Super Cab.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Me teknologjinë Adaptive Cruise Control, ju zgjidhni shpejtësinë me të cilën dëshironi të drejtoni mjetin tuaj dhe sistemi do ta ruajë atë. Nëse sensori i integruar RADAR zbulon një automjet përpara, ai do të ngadalësojë Ranger Super Cab për të ruajtur një distancë të sigurte. Pasi rruga përpara të jetë e pastër, sistemi do të përshpejtojë në shpejtësinë tuaj të zgjedhur.

SISTEMI I I KONTROLLIT MBI TERHEQJEN

Një sistem i avancuar i kontrollit të tërheqjes eliminon rrotullimin e tepërt të rrotave dhe ju jep mbërthimin, performancën dhe qëndrueshmërinë më të mirë të mundshme, pikërisht kur ju nevojitet më shumë. Sistemi monitoron dhe rregullon vazhdimisht fuqinë e dhënë në rrotat e pavaruara të automjetit duke siguruar kontakt dhe kapje maksimale kur jeni duke përshpejtuar.